zaterdag 25 juli 2015

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Beverly Hills Blush

Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Beverly Hills Blush 

Ik ben dol op hightlighters en blushers dus dit nieuwe product van Smashbox is er eentje die niet in mijn make-up stash mag ontbreken. De L.A, Lights Lip & Cheek color is een oplichtend product met een vleugje kleur dat zorgt voor een perfecte glow op lippen en wangen.

L'Heure bleue is de naam die de Fransen aan het moment voor zonsopgang hebben gegeven, het moment van de dag dat alles in een blauwe gloed gehuld is. Fotografen hebben het moment net na zonsopgang of vlak voor zonsondergang ook een eigen naam gegeven, dit "magische uur" is het beste moment om om shoots te doen omdat het zachte gouden zonlicht zorgt voor een prachtige glow op het gezicht van de modellen.Deze typische west coast glow kan je nu zelf creëren met deze handige multipurpose sticks van Smashbox. De compacte maar romige stick glijdt moeiteloos over de huid en laat een flinke dosis kleur achter op de huid die je met behulp van het sponsje (of je vingertoppen, het is maar net wat je prettiger vind) prachtig kan vervagen zodat er een hele mooie zachtglanzende gloed achterblijft op de huid. De sticks zijn geïnspireerd op de lichtjes van L.A. en de 5 verkrijgbare tinten zijn allemaal een hommage aan een specifieke plek in de stad der engelen.Malibu Berry is een diepe bessentint, Silver lake sunset is een prachtige peachy koraaltint, Beverly Hills blush is een prachtig warmroze met gouden shimmer, Hollywood & Highlight is een hele lichte roze tint met parelmoerglans en Venice Beach Bronze tenslotte is een prachtige warme bronzen tint.


Beverly Hills Blush is een mooie warmroze tint met gouden shimmer die een prachtige gloed achterlaat op je wangen. Hoewel ik geen held ben met crèmetexturen op de wangen brengt dit product toch goed aan en door het sponsje is het eindresultaat subtiel en zacht glanzend. Very pretty!


Ik ben enorm tevreden over deze handige stick, bij warm weer heb je ook niet het gevoel dat het product van je gezicht af 'smelt' en de kleur en glans zijn prachtig.


De mooie producten van Smashbox zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Douglas filialen (je kan de beschikbaarheid checken via de webshop) en via de Douglas webshop. Default 250x250

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)