vrijdag 24 juli 2015

Clarins Mission Perfection serum

Clarins Mission Perfection serum

Imperfecties komen in vele vormen, zo kan je huid nog zichtbare tekenen van de acné uit je pubertijd met zich meedragen of misschien zie je wel steeds vaker pigmentvlekjes opduiken. Clarins ontwikkelde het Mission perfection serum om pigmentstoornissen te bestrijden en de huid een frissere aanblik te geven zonder de huidskleur te veranderen. Dit is dus geen whitening product maar een product dat zorgt voor een heldere en egale huid.

We sturen dagelijks meerdere boodschappen naar elkaar, via facebook, whatsapp, sms, e-mail en via directe communicatie, sommige boodschappen zijn goed, sommigen slecht. Ook je huid stuurt continu boodschappen en ontstekingen en UV straling zorgt voor de verzending van slechte boodschappen die pigmentstoornissen veroorzaken.


Een krachtig plantenextract, Carola extract genaamd, kan de slechte boodschappen blokkeren en zorgt er samen met hexylresorncinol (leuk woord voor galgje) voor dat de vorming van pigmentvlekken bij de bron word aangepakt. Ginkgo Biloba zorgt voor een stralende glow van binnenuit en milde fruitzuren zorgen voor een gladder en egaler huidoppervlak.


De frisse emulsie egaliseert direct en de koraalkleur zorgt ervoor dat elke huidskleur direct word opgefrist. De textuur trekt snel in de huid maar laat wel een subtiel laagje achter. In het serum zit ook een heel klein lichtweerkaatsend deeltje dat ervoor zorgt dat je huid er direct al stralender uitziet maar geen zorgen, dit kleine deeltje is zelfs met een vergrotende spiegel nauwelijks op te sporen na het aanbrengen.
Voor een optimaal resultaat combineer je dit serum met de UV Plus day screen multi protection SPF 50 van Clarins om de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan. Het Mission perfection serum is iets voor jou als je op zoek bent naar een egaliserend product dat ook pigmentatie tegengaat en de microcirculatie stimuleert om zo kleine gesprongen adertjes tegen te gaan. Shiseido lanceerde vorig jaar ook een serum dat zich richtte op de microcirculatie maar deze van Clarins pakt als bonus ook nog de pigmentatie aan.

Ik gebruik het momenteel s'avonds en het serum gaat ook mee op vakantie om toch een beetje de schade door UV straling te beperken, bovendien zorgt het meteen voor een lekkere frisse gloed op een door de zon uitgedroogd velletje. Dit serum is verkrijgbaar bij Clarins schoonheidssalons, luxe parfumeriezaken en Clarins counters bij luxe warenhuizen.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)