woensdag 1 juli 2015

Heavy metal goes glam

Heavy metal goes glam

Glitters, glitters en nog eens glitters, maar dan in mooie metaalkleuren en in lekker flink formaat. Met dat soort kleurtjes benadruk je een zongebruind huidje en zijn je voeten extra glam in een glinsterend sandaaltje.

Glitterlakken komen er in allerlei soorten en maten, vandaag heb ik drie van mijn favoriete glitterlakken voor glinsterende (teen)nagels voor je op een rijtje gezet. Ciaté is een speels Brits merk dat verkrijgbaar is bij de ICI Paris XL, OPI (kan ik ooit een favorietenlijstje doen zonder OPI, don't think so....) is verkrijgbaar bij nagelstudio, luxe parfumerie en drogisterij en bij Douglas (online en in de winkels) en LCN tenslotte is een leuk salonmerk dat regelmatig leuke seizoenscollecties uitbrengt.Ciaté Paint pots zijn leuk vormgegeven flesjes met een allesbehalve saaie inhoud, de Ciaté nagellakjes zijn altijd uitgevoerd in vrolijke sprekende kleurtjes en Antique Brooch is eigenlijk een soort dubbele glitterlak. De basis bestaat uit hele kleine microglittetjes met daarbij nog een flinke dosis glitters van groter formaat, hierdoor is deze lak ook nog eens dekkend na twee laagjes en zorgt hij voor een erg glamorous effect. Een fijn lakje om mee te werken.

Oh My! Sea treasure ahead! Van LCN is onderdeel van de zonnige Under the sea zomercollectie, De LCN nagellakjes zijn verpakt in een handzaam 8ml formaatje (zit net tussen mini en fullsize in). De Under the sea collecie bestaat niet alleen uit 6 nagellakjes maar ook uit 4 lipglossjes, een lipliner, verzorgende lipstick en highlighter. De LCN lakjes zijn fijn in gebruik en door de naam van deze vrolijke themacollectie loop ik al dagen met het welbekende deuntje uit Disney's kleine zeemeermin in mijn hoofd.

OPI's Gaining Mole-Mentum komt uit de Muppets most wanted collectie van vorig jaar dus ik weet niet of die nog gemakkelijk te vinden is maar OPI had dit jaar ook een mooie glittercollectie gelanceerd en Rose of light and I reached my gold zijn ook twee mooie (rosé)gouden glitters.

Op onderstaande foto zie je twee laagjes van elke glitterlak, heerlijk sparkly he?


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)