woensdag 29 juli 2015

After Sun haircare

After Sun haircare 

Tijdens de vakantie zorg ik altijd extra goed voor mijn lange haar, de felle zon en het zoute zeewater kunnen toch behoorlijke sporen achterlaten op je haar dus is het echt zaak om je haar goed te verzorgen om nadien niet met een bosje stro opgescheept te zitten.

Drie persoonlijke vakantiefavorieten zijn het Sérum après soleil van Kérastase, het after sun haarmasker van L'Oréal Solar sublime en de reflective glow beschermende spray van Redken color extend sun (die shampoo is ook heel erg fijn!).


Het Serum Après Soleil van Kérastase is een ontzettend fijne verzorging die zorgt voor soepel en glanzend haar, na het wassen verdeel ik een paar druppels over de lengten van mijn haar en het zorgt er direct voor dat mijn haar lekker doorkambaar is en zacht en soepel aanvoelt.

Redken color extend sun reflective glow shine enhancing spray is een voedende spray met mango olie die je meerdere malen per dag op je haar mag aanbrengen om je haar direct van een mooi glansje te voorzien. Ook dit product heeft een heerlijk zomerse geur, de Redken color extend sun producten ruiken allemaal een beetje zoals Sun van Jil Sander en zorgen echt voor een zomerse vibe.


Solar Sublime Baume renovateur haute nutrition is een heel rijk crèmemasker dat in 2-3 minuutjes zijn herstelwerkzaamheden uitvoert. Dit masker heeft een heerlijke zomerse perzikgeur waar je direct een zonnig humeur van krijgt en na een paar minuutjes zijn mijn haren weer krullend en veerkrachtig in plaats van dor en droog.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij erkende Redken, L'Oréal professionnel en Kérastase kappers.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)