dinsdag 9 juni 2015

Kérastase Couture Styling 2.0

Kérastase Couture Styling 2.0

Niets zo persoonlijk als haarverzorging, manlief heeft een heel arsenaal aan potjes en tubes om zijn pompadour in model te krijgen maar ikzelf ben eigenlijk geen haar (doh) beter. Ik heb van nature krullen maar föhn het ook graag glad en golvend, dus ik heb voor beide looks de nodige producten nodig toch?

Kérastase heeft een tijdje terug de styling geheel in een nieuw jasje gestoken en inmiddels zijn er alweer wat fijne producten bijgekomen. De Boucles d'art en Baume Double J (niet afgebeeld, husband had deze die ochtend zonder mijn medeweten in zijn sporttas gestopt, foei!) gebruik ik voor een nonchalante krullencoupe. Voordeel van de krullen is dat als ze eenmaal zitten er niet veel meer aan gedaan hoeft te worden. 

Als ik mijn haar glad en golvend wil is er iets meer wilskracht nodig en de overtuigingskracht haal ik uit mijn stylingproducten, zo is de Forme Fatale een gel waarmee je je haar precies zo laat zitten zoals jij en je föhnborstel het willen. De gouden minideeltjes zorgen voor extra houvast en glans. Deze gel is fijn als je een wat stevigere coupe wilt creëren, als ik gewoon nonchalante golven wil dan gebruik ik de Kérastase Ciment thermique glace.


Het eindesultaat staat of valt met de gebruikte haarlak, en als je krullen of tot pluizig neigend haar hebt dan is een vochtwerende haarlak een musthave. De Laque Noire is een fixerende haarlak met glanzende finish en beschermt door de anti-frizz protection tegen pluizen. Perfect dus als je prachtig geföhnde haar door vocht meteen weer gaat krullen en pluizen, dankzij deze lak kan mijn haar wel wat vocht hebben zonder direct weer te gaan pluizen. 

De Fix fabulous zorgt voor precieze fixatie (handig bij het ingewikkelde opsteekwerk) en de Spray à porter is de tegenhanger van de Fix fabulous, de Spray à porter zorgt voor een mooie warrige beachlook zonder plakkerig haar. Ook is deze spray fijn voor wat meer textuur en nonchalance in je geföhnde coupe. 

Inspiratie nodig? Op het Youtube kanaal van Kérastase staan een paar handige tutorials waarin ze verschillende haarstijlen uitleggen. Kérastase producten zijn verkrijgbaar bij de Kérastase kapper.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)