woensdag 9 mei 2018

L'Oréal Paris Let's Glow


Wat is dat zonnetje toch heerlijk! Nu weten we inmiddels allemaal (hoop ik toch) wel dat teveel zon niet goed voor onze huid is maar met een minimale blootstelling aan de zon met een goede SPF en de juiste producten om die sunkissed look te benadrukken hoef je ook niet uren in de zon te "bakken".

L'Oréal Paris heeft de perfecte lijn om die sunkissed glow mee te accentueren of zelfs helemaal te "faken" want die vorm van faken daar is niks mis mee. Deze speciale producten met verhelderende formules zorgen voor een perfecte glow, en L'Oréal zal je geheim niet doorvertellen.


Door de natuurlijke gloed van je gezicht te accentueren met één van deze 5 formules creër je moeiteloos een hele mooie frisse look. De Glow Mon Amour highlighters zorgen al met één druppeltje voor een mooie glans. De formule is verrijkt met voedende kokosolie en ruikt subtiel naar perzik. De vloeibare highlighter is er in een perziktint en een champagnetint. Je kan deze highlighters solo gebruiken of toevoegen aan je foundation of bodymilk voor een subtiele glow.

Bonjour nudista, wat een briljante naam trouwens, is een product dat de teint verheldert en ook lichtjes imperfecties verdoezelt. Deze formule bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten (onder andere groene thee en abrikoos) voedt en hydrateert en is verkrijgbaar in 5 tinten. Door deze verzorgende make-up zie je er fris en uitgerust uit. 

De speciale palettes met fluwelige highlighters hebben ook al een heerlijke naam gekregen. Met het La vie en glow palette in warme of koele finish kan je helemaal naar eigen inzicht aanbrengen voor een subtiele of juist uitgesproken gloed op je gezicht. 


De twee producten waar ikzelf het meest naar uitkijk zijn de Life's a Peach blush en Back to Bronze Bronzer. Wat een mooi duo! Al kan je ze natuurlijk ook afzonderlijk gebruiken.

De nieuwe blush in frisse perziktint verheldert direct door de zonnige tint. Het speciale poeder is voorzien van verzorgende perzikboter en zorgt voor een mooie gloed op de wangen. Van een vleugje perzikkleurige blush knapt zelfs het meest vermoeide gezicht direct op.

De meest simpele manier om je huid te voorzien van een sunkissed look is en blijft een bronzing powder. Het Back to Bronze poeder van L'Oréal Paris heeft een mooie matte finish en zorgt voor de perfecte zongebruinde look.

Deze mooie items zullen vanaf half Mei verkrijgbaar zijn.