zondag 25 februari 2018

Mavala New Look herfst/winter deel 2


Nog drie mooie winterse tinten van Mavala, Melbourne is beige met een gouden glinstering, Austin metallic zilver en Copenhagen een dennengroene crèmelak. Drie hele aparte finishes met een hele andere uitstraling maar toch alle drie mooie winterse tinten.


Ze lakken zoals ik gewend ben heel erg fijn en zijn mooi dekkend na twee laagjes. Alleen Austin moet je even goed tussen je handpalmen rollen voordat je gaat lakken zodat er geen streepjes ontstaan tijdens het lakken.

Mavala 51 Melbourne
Mavala 28 Austin
Mavala 25 Copenhagen

Ik vind vooral de zilverkleurige Austin en de donkergroene Copenhagen heel erg gaaf, de beige/nudetint van Melbourne vind ik ook mooi maar ik denk dat ik die beter kan dragen als ik een tintje van de zon heb, wel mooi in open schoentjes dan is het net glinsterend zand wat je op je teennagels ziet. 

Mavala lakjes shop je bij parfumerie, drogist en schoonheidsinstituut. 


PS: Eigenlijk al zin in lentekleurtjes? Hieronder zie je de look van lente 2017, frisse pastels. Ik ben benieuwd wat Mavala dit jaar brengt maar als je deze nog tegenkomt zou ik ze ook niet laten liggen, ze zijn prachtig. Binnenkort meer over die lakjes. Mavala shop je bij drogist, schoonheidssalon en parfumerie.