zondag 27 augustus 2017

Trendwatch: Redken Smokey ombré
De smokey eye is binnen de wereld van make-up al jaren een klassieker, de kleurspecialisten van Redken hebben het voor elkaar gekregen om deze make-up te vertalen naar een bijzondere haarkleuring.

De Smokey ombré is er in drie exclusieve haarkleur-en make-uplooks die per persoon nog verder gepersonaliseerd kunnen worden. De variatie Whisper bevat slechts een vleugje zilver, Talk is meer uitgesproken door de combinatie van grijs en blauw en Shout is een gedurfde look met tonen van magenta en violet. Door het toevoegen van licht en schaduw geef je je haarstijl net dat beetje extra.


Nu ben ik niet zo'n daredevil wat kleuren betreft al is het vooral mijn allergie voor haarkleuringen die mij ervan weerhoud om te kiezen voor dramatische kleuren. Ik zwel op als tot formaat Shrek als er ook maar één druppel verf op mijn hoofdhuid komt en tegen de tijd dat de kleuring is vervaagt heeft mijn hoofd pas weer de normale vorm aangenomen. Jammer maar waar, ik kwam dus nooit verder dan highlights en omdat het dan na een tijdje wel erg blond wordt en ik het niet kan laten kleuren ben ik daar ook maar mee gestopt.

Afgelopen zomer lanceerde Redken ook al de prachtige City Beats kleurcollectie, 7 heftige tinten waarmee de Redken kleurspecialist de meest prachtige effecten kan creëren, het is dat je er even aan vast zit maar het lijkt me geweldig dat blauw/groene zeemeerminnenhaar van Chloé NØrgaard. Helaas voor mij een droom maar voor de dames die een beetje kleur niet vrezen een prachtig statement. Misschien ga ik het vleugje zilver in de lengten proberen...Voor deze looks kan je terecht bij de Redken kapper.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)