maandag 12 september 2016

Douglas make-up

Douglas make-up

Beautyparadijs Douglas is een walhalla voor beautyjunkies zoals ik, make-up, parfums, leuke accessoires, je vind het er in overvloed. Naast de gebruikelijke parfumeriemerken verkopen sommige filialen en de webshop een aantal hele leuke exclusieve merken zoals Benefit en Burberry beauty maar Douglas heeft ook een heel erg mooi en betaalbaar eigen merk. Kijk je even mee naar een kleine selectie van die producten?


De heaven foundation 02 natural beige is een zogenaamd cushion foundation, iets wat de afgelopen tijd steeds populairder is geworden door de mooie luchtige finish en prettige frisse manier van aanbrengen. Groot nadeel van die foundations die zorgden voor een mooie glow vond ik altijd het gebrek aan dekking maar laat Douglas daar nu wat aan gedaan hebben. 

Deze lichtgewicht formule zorgt voor een stalende huid maar camoufleert ook oneffenheden waaronder de gesprongen adertjes en pigmentvlekjes rond mijn neus (heel bizar, tijdens mijn zwangerschap had ik geen last van dat pigment maar nu dus wel ook al heb ik braaf met een SPF50 gesmeerd...). De huid oogt mooi egaal maar niet dichtgeplamuurd, een hele fijne foundation die verkrijgbaar is in 3 tinten. Hoewel foundations bij mij snel te roze worden is dit echt een hele mooie neutrale nude tint. De laatste jaren ben ik meer van de poederfoundations maar deze scoort bij mij toch wel een hele dikke voldoende, misschien wordt het wel mijn nieuwe favoriet...


Voor de lippen is er een uitgebreid assortiment aan producten, of je nu gaat voor glans of mat, dekkend of transparant er is meer dan genoeg. Maar liefst 8 lip producten in een heel uiteenlopend kleurenpalet. Een mooi voorbeeld daarvan zijn deze twee beauties, de Mattissim mat lipstick in 06 Never forget smile en de Lip shine lipgloss in 04 Real rose.


De Mattissim is volledig dekkend en heeft een veloursmatte finish, 06 is een hele donkere uitgesproken tint, mooi als sprekend statement bij een verder rustige make-up die bestaat uit een egaal huidje met een vleugje blush, highlighter en een beetje mascara op de wimpers.

De Lip shine is een mooie glanzende gloss met subtiele glinsterende deeltjes voor een voller effect, deze tint is juist weer heel subtiel dus mag de rest van de make-up wel wat meer uitgesproken zijn. De gloss plakt niet en voelt lekker aan op de lippen.

Nu las ik laatst dat je tegenwoordig alles mag accentueren maar ik ben toch van het less is more principe... Nu kan een hele heftige look tof zijn voor een feest of festival maar als ik de tijd heb om make-up op te doen houd ik het toch liever een beetje in balans. Maar ieder zijn ding, zolang het plaatje maar klopt kan ik een mooie look erg waarderen.


Nagellakliefhebsters opgelet! Douglas heeft maar liefst 50 tinten nagellak in het assortiment dus kiezen kan wel even een dingetje zijn.... De flesjes zijn mooi vormgegeven, het penseel werkt heel erg fijn en, niet onbelangrijk, de lak zelf brengt superfijn aan!


Nagellak 52 Ocean world is een babyblauw met subtiel gouden glinstertje, wat is dit een mooie nagellak zeg en het aanbrengen is een feestje! Hier wordt ik heel erg blij van Douglas!

Douglas 52 Ocean world

En ook 9 Rosa on board is een prachtige lak met hoogglans finish die ook al zo fijn en vlot lakt. Een echte aanwinst voor mijn collectie nagellakjes (heb al tig koraalroze lakjes maar ach deze mag er ook nog wel bij haha).

Naast deze producten is er nog genoeg moois te ontdekken, ik ben ook nog erg benieuwd naar de mascara's, highlighters, concealers en penselen. Wordt dus vast en zeker vervolgd.....

9 Rosa on board


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)