zondag 28 augustus 2016

Bvlgari Omnia Paraïba

Bvlgari Omnia Paraïba

Mijn Bvlgari favoriet Omnia Cristalline heeft er een serieuze concurrent bijgekregen, waar Cristalline vooral licht en sprankelend is is Omnia Paraïba exotisch en lichtelijk verslavend. De bijzonder mooie Paraïba Toermalijn vormde de inspiratiebron voor deze geur en dat verklaard ook meteen de heldere blauwgroene tint van de flacon, de kleur van de Paraïba toermalijn.


De geur is net zo exotisch en zomers als de kleur van de flacon doet vermoeden, Bvlgari Omnia Paraïba is een geur die doet denken aan tropische bestemmingen en een koel verfrissend briesje op zwoele zomeravonden.


Dat exotische tintje heeft de geur te danken aan de bijzondere compositie van geurnoten, de geur opent met de frisse fruitige geurnoten van passievrucht en bigarade uit Curaçao. Gardenia uit Brazilië en passiebloemen vormen het bloemige hart waarna een subtiel sensuele basis van vetiver en cacao zorgt voor een zwoele finish.


Ik ben echt even serieus in de ban van deze geur, zelfs op regenachtige dagen zorgt het voor een zomers gevoel en hoewel ik er nog nooit geweest ben heb ik een beetje een idee hoe Brazilië ruikt door deze geur.

Weer een prachtige geur van Bvlgari, hoewel ik ooit hoop een Bvlgari juweel te bezitten ben ik nu dik tevreden met mijn Bvlgari parfums.