zaterdag 23 januari 2016

Collistar Nude look essentials

Collistar Nude look essentials

Na alle glitter en glamour van de Decembermaand brengt een rustige natuurlijke look alles weer een beetje in balans en hoewel het alweer lang geleden lijkt dat Collistar de Nude look lanceerde zijn de producten uit die look uitermate geschikt voor een mooie frisse make-up. Toch liever wat meer kleur? Een egale basis is altijd een vereiste voor een nog mooiere make-up.


Nu mijn zwangerschap op zijn einde loopt en slapen echt een serieuze uitdaging is (vanaf 4 uur wakker liggen en pas om 8 uur weer in slaap sukkelen schiet niet echt op...) heb ik echt behoefte aan een serieuze concealer voor onder de ogen. De Collistar Camouflage concealer zorgt voor een volledige dekking van donkere kringen onder mijn ogen en dat is knap want het is heftig momenteel.

Deze concealer is niet alleen geschikt voor onder de ogen maar voor elk ontsierend plekje dat je liever niet aan de wereld laat zien. Extracten van kamille en algen stimuleren de micro circulatie waardoor ze ook dag na dag de vorming van wallen en kringen onder de ogen helpen te voorkomen. De concealer blijft de hele dag goed zitten en zorgt ervoor dat ik er uitgeruster uitzie dan ik mij in werkelijkheid voel, missie geslaagd dus!

Collistar Nude look L-R Lip foundation 01, blush + sculpting powder & camouflage concealer 02

Het extra vocht wat mijn lichaam zorgvuldig vasthoud lijkt vooral in mijn gezicht en benen te zitten en niet zoals ik vaak hoor in de handen en voeten (trouwring gaat nog moeiteloos af) en vooral in het gezicht is dat erg opvallend. S'morgens moet ik echt bijtrekken en op dagen dat ik niet met de honden ga wandelen voel ik me extra pafferig en plofferig (pardon my Dutch, kan er geen andere woorden voor verzinnen...). Met het Blush + sculpting powder kan je je gezichtscontouren (die ik nu dus niet meer heb) verfijnen en accentueren. Bij het poeder zit een handige gebruiksaanwijzing maar op de site van Collistar staat ook een handige Collistar Nude look instructievideo.

Het blush = sculpting powder heeft mij de afgelopen maanden goed geholpen maar het zal de vermoeidheid zijn, op het moment heb ik het even opgegeven en laat ik het shapen even voor wat het is en gebruik ik het poeder vooral als blusher. Als je deze twee tinten mengt levert het namelijk een mooie warme caramelkleurige blush op.


Last but not least de Lip foundation, een product dat je zowel solo als onder een lipstick kan gebruiken. Het product is semi dekkend dus zorgt wel voor een mooie egale mond maar is niet zo dekkend dat je er ziekjes uitziet door de nude tint. Als ik geen zin heb in lipstick of geen keuze kan maken is dit een prachtige oplossing. Als ik alsnog een lipstick heb gekozen kan deze alsnog over de lip foundation voor een extra langhoudend effect en een diepere kleurintensiteit.

Hyaluronzuur, maïs en zoethout zorgen ervoor dat je lippen er niet alleen mooi egaal uitzien maar ook lekker verzorgd worden. Er zijn twee tinten verkrijgbaar en ik heb de lichte tint 01.

Collistar Nude look 
Mooie basics voor een mooie neutrale look of als basis voor een uitgesproken make-up. Ik ben benieuwd waarmee Collistar deze lente/zomer gaat komen na deze prachtige collectie nudetinten... Het zal niet heel lang meer duren voor de nieuwe look verkrijgbaar is dus laat deze beauties zeker niet aan je neus voorbijgaan.

Collistar is verkrijgbaar bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)