woensdag 25 november 2015

Garnier & L'Oréal Paris foundation newsflash

Garnier Skin naturals BB light & L'Oréal Paris Accord parfait Genius

Twee nieuwkomers in het schap van de drogist zijn de Garnier Skin naturals BB light en L'Oréal Paris Accord parfait Genius. De BB Light is een lichte BB crème die de huid hydrateert zonder make-up effect en de Accord Parfait Genius is een 4-in-1 product doet dienst als concealer, foundation en poeder en dat alles in een gel-achtige textuur. 


De BB light natural beautifier miracle skin perfector 5 in 1 hydrateert, egaliseert, vervaagt lijntjes en imperfecties, beschermt met een SPF 20 en zorgt voor een natuurlijke ogende stralende teint.

Dit ene product is geschikt voor alle huidtinten en bevat vitamine C en untralichte pigmenten voor een mooi natuurlijk effect. Het product is een ware multitasker en vervangt je moisturizer en make-up dus het scheelt een product aanbrengen op hectische ochtenden.


Het is net magie want als je in de tube knijpt komt er een witte emulsie uit (huh) maar zodra je het product over de huid verdeelt past het zich aan aan je eigen huidskleur voor een optimaal onzichtbaar corrigerend resultaat. Hetzelfde principe eigenlijk als de superfijne Estée Lauder daywear tinted moisturizer maar dan een stuk budgetvriendelijker. Het resultaat is fris en natuurlijk. 


De unieke textuur van de Accord Parfait Genius is een combinatie van een basiscrème, minerale pigmenten, een poeder met fluwelen finish en een comfortabele vloeibare foundation die aanvoelt als een gel. De hydraterende formule zorgt bovendien voor een heel comfortabel aanvoelende huid dankzij glycerine e vitamine E en B5. 

De Accord Parfait is verkrijgbaar in 7 nieuwe tinten die bestaan uit pigmenten en parelmoer voor een mooie stralende nude finish. Het handige doosje stop je in elk formaat handtas waardoor je er ook snelle touch-ups mee kan doen of snel even een oneffenheid mee kan camoufleren.


Accord Parfait Genius 4 in 1 Beige doré 3.D/3.W en Rose Vanilla 2.R/2.C de laatste heeft echt een roze ondertoon en Beige doré meer een warmgouden ondertoon. De formule is romig en geeft een mooie satijnmatte finish en heeft een goede dekking. 

Wel valt mij op dat hij bij mij toch na een tijdje de poriën op mijn neus en de lijntjes langs mijn mond wat accentueert in plaats van camoufleert. Wellicht is dit product meer geschikt voor een wat jongere en egalere, misschien wat meer gecombineerde huid zonder droogtelijntjes. 

L'Oréal Paris Accord Parfait Genius Beige Doré  & Vanilla Rosé swatch 

Ik vind de Garnier BB Light erg fijn, over de accord parfait Genius heb ik gemengde gevoelens want hoewel de finish zijdezacht en naturel is en toch mooi dekkend vind ik het vervelend dat het product de neiging heeft om in de fijne lijntjes van mijn gezicht te kruipen (lijntjes die mij daarvoor nog niet eens waren opgevallen!). Wel weer dikke pluspunten voor ranke de verpakking dus al met al toch een voldoende.  


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)