zaterdag 14 november 2015

Collistar Nude look satin effect nailpolishes

Collistar Nude look satin effect nailpolishes

Collistar gaat deze herfst/winter voor nude, en om de look helemaal af te maken worden de nagels voorzien van een prachtig satijnmat laagje. De Nude look bevat 4 mooie tinten waarvan drie zachte tintjes en één diepe bordeauxtint. De nagellakjes zitten in een handig 6 ml flacon met een fijn penseel waarmee je vlot en nauwkeurig kunt lakken.

Collistar Cashmere nail lacquer satin effect 655, 656, 657 & 658  

Nudo satin 656 is een hele lichte nudetint met een prachtige shimmer die er eenmaal droog uitziet alsof je een laagje bevroren ijskristallen op je nagels hebt, echt supermooi.Met een laagje glanzende topcoat (De Collistar gel & volume effect is een persoonlijke favoriet) komt de glinstering nog beter naar voren en krijgt de kleur een mooie glanzende finish. Ik vind deze kleur zowel mat als glanzend echt prachtig!


Marsala Satin (dé trendkleur) is een bordeauxrode tint en hoewel ik dit soort kleurtjes voor de herfst heel erg mooi vind is de nude satin toch mijn favoriet! Marsala satin is een crèmefinish lak met satijnmatte finish.Collistar is verkrijgbaar bij parfumerie en luxe drogisterij, check zeker de Collistar website of de facebook pagina voor alle nieuwtjes en leuke acties.

Follow on Bloglovin 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)