zondag 4 oktober 2015

Givenchy Live Irrésistible eau de parfum

Givenchy Live Irrésistible eau de parfum 
Het leven moet geleefd worden, het uitgangspunt van Live Irrésistible van Givenchy, profiteer en geniet van elke dag dat is wat Givenchy met hun nieuwste geur wou uitdragen.

De draagster van Givenchy Irrésistible amuseert zich en haar stijl is een moeiteloze mix van chic en trendy, very Givenchy! Een optimistische levenstijl vraagt om een opgewekt en levendig parfum en daar zorgt Givenchy dan ook voor. Live Irrésistible is zoet als een heerlijk dessert en bloemig als een gigantisch boeket prachtige bloemen. Alsof je een bloemist en patisserie tegelijkertijd binnenstapt.


De geur is een compositie van ananas, rozenblaadjes, bessen, piment uit Jamaica, muskus en amber wat resulteert in een zoete geur die de liefhebsters van bloemige gourmands zeker zal bekoren.

De flacon is een plaatje om te zien en in het glas zie je de vorm van studs, een element dat ook regelmatig terugkomt in Givenchy fashion. Givenchy heeft een speelse stijl en weet altijd perfect hoe ze vernieuwende contrasten kunnen aanbrengen in hun creaties. Zo ook deze flacon, de geur is lief en zoet en een tikje zwoel maar de flacon is tegelijkertijd architectonish gewaagd en een tikje stoer door het bijzondere glas. Gezicht van deze geur is de prachtige amanda Seyfried, zij is de leading lady in één van mijn lievelingsfilms (Letters to Juliet, zo zalig romantisch!) en haar beautygeheim is vooral kunnen lachen om jezelf. Zij ziet zelfspot en zichzelf niet al te serieus nemen als je beste accessoire. Een motto dat perfect aansluit bij deze geur die een speelse en zorgeloze vibe heeft.

Deze eau de parfum is verkrijgbaar in een 40 en 75ml.

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)