zaterdag 31 oktober 2015

Dermalogica haircare

Dermalogica haircare 

Ik ben de afgelopen jaren steeds kieskeuriger geworden wat shampoo betreft, ik geef de voorkeur aan shampoo's met een milde samenstelling. Sinds ik de huidverzorging van Dermalogica heb ontdekt ben ik groot fan, de milde no nonsense formules zijn effectief zonder dat er al teveel poespas bij komt kijken. Mijn moeder was al enorm enthousiast over de haarverzorging dus ik kon natuurlijk niet achterblijven.

De Shine Therapy Shampoo verzorgt haar en hoofdhuid en is mild genoeg voor dagelijks gebruik. Rozemarijn en lavendel zorgen voor volume terwijl een specifiek citroenzuur op milde wijze schilfertjes verwijderd en de hoofdhuid een opkikker geeft. De shampoo bevat geen synthetische kleur- en geurstoffen.

Dat Dermalogica veel natuurlijke plantenextracten gebruikt kan je duidelijk ruiken, deze shampoo heeft een verkwikkende kruidige geur en maakt het haar heerlijk schoon en fris zonder het te verzwaren. De shampoo schuimt prettig op en met een kleine hoeveelheid kom je al heel ver. Mijn haar en hoofdhuid blijven lekker lang fris na het wassen met deze shampoo én ik houd er geen kriebelende hoofdhuid aan over.



De Silk finish conditioner gebruik ik om de twee wasbeurten op de punten van mijn haar maar deze polijstende conditioner mag eventueel dagelijks gebruikt worden (als ik mijn haar in model föhn na het wassen kan ik zeker 5 a 6 dagen wachten tot de volgende wasbeurt). Een mix van tarweproteïnen, vitamine A, rozemarijn, lavendel, ylang-ylang en rozemarijn zorgt voor zacht en glanzend haar.

De producten zitten een beetje in dezelfde prijsklasse als de meeste merken die je bij de kapper zou kopen maar door de geconcentreerde formules gaan deze flessen bij mij ontzettend lang mee waardoor ik de aanschaf dus volkomen verantwoord vind. Weer twee Dermalogica producten dus waar ik heel erg blij van word!

Dermalogica is verkrijgbaar bij de Dermalogica instituten in België en Nederland, maar ze zijn ook verkrijgbaar via de officiële Dermalogica webshop (al raad ik je aan om bij specifieke problemen toch eerst even bij de specialiste aan te kloppen voor een goed advies, dat doet de Dermalogica specialiste met liefde).

Hoe meer producten ik probeer hoe enthousiaster ik word, ik kan inmiddels niet meer buiten de sponge cloth (om je reiniger op milde maar effectieve wijze van je gezicht te verwijderen), de Ultimate buffing cloth (zelf je rug scrubben? Geen probleem met deze veelzijdige doek) Ultracalming mist en Skin hydrating booster. Welk Dermalogica product zal ik nu eens gaan uittesten....


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)