vrijdag 18 september 2015

KenzoKi Sensual hands balm

KenzoKi Sensual hands balm 

Ik ben al jaren fan van het Kenzoki gamma en vooral omdat ze trouw blijven aan hun productlijnen (soms gooien merken continu hun assortiment om, make it stop!) en sterproducten. Kenzoki verleid haar gebruikers met fijne texturen en geuren die meer doen dan alleen lekker ruiken, ze zorgen ook voor een gevoel van comfort en ontspanning. Vooral de producten uit de blauwe en roze lijn zijn echt een feestje voor je huid en je zintuigen.


Zo ook de handcrème met de prikkelende naam Baume a mains sensuelles ofwel Sensual hand balm. Een handcrème met een romige textuur en een zalige geur vol shoreaboter (zorgt voor een flinke dosis voedende vetzuren) en extracten uit het ijswater van Antartica die je handen beschermen tegen de kou.

Direct uit de tube oogt de crème heel compact maar de crème smeert verrassend goed uit en trekt vlot in waarna je direct zachte en soepele handen hebt ook als ze echt droog zijn (ik was mijn handen momenteel onmogelijk vaak en ze hebben echt behoefte aan extra liefde). Ik kan de toekomst niet voorspellen maar deze tube ga ik de komende tijd regelmatig tevoorschijn halen dat weet ik ook zonder glazen bol.

KenzoKi Sensual hands balm 

KenzoKi is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)