zaterdag 29 augustus 2015

OPI Venice fall/winter 2015-2016 collection

OPI Venice fall/winter 2015-2016 collection

Venetië, een stad die iets mystieks en tegelijkertijd ook iets sprookjesachtigs over zich heeft. Iets wat ongrijpbaar is maar wat je wel ervaart als je de stad bezoekt. De talloze kleine kanaaltjes en smalle straatjes staan in contrast met de grote indrukwekkende pleinen en gebouwen. Venetië is modern maar tegelijkertijd ook heel erg klassiek. De grote designers vind je er terug maar deze worden afgewisseld met heerlijke antiekwinkeltjes. 

Ik ben drie maal naar Venetië geweest en deze zomer zou de vierde keer zijn maar de inmense hitte (het kwik steeg tijdens onze vakantie tot 40 graden celcius) in combinatie met mijn prille zwangerschap waren niet echt een goede combinatie dus hoop ik dit najaar en anders volgend jaar nog eens een bezoek te brengen aan deze prachtige stad. 
OPI heeft de schoonheid van la bella Venezia ontdekt wat een hele gevarieerde maar toch toepasselijke collectie opleverde. Na bestemmingen als Frankrijk, Spanje, Duitsland, San Franciso en Scandinavië vormde de decadente barokperiode in Venetië de inspiratiebron voor deze collectie. De OPI Venice collectie combineert zachte pastels moeiteloos met glinsterende metallics, glamorous dieprood en indrukwekkende donkere tinten. Precies zoals je dat ook in Venetië terugziet.


De collectie bestaat uit maar liefst 15 tinten waarvan 3 limited edition tinten (bovenste rijtje). Op de website van OPI vind je alle info rondom deze mooie collectie waaronder de verkooppunten en uitgebreide info over de beschikbare kleurtjes, mijn favorieten zijn de roségouden tint, de peachy kleur, de zachtblauwe pastel en de prachtige rode tinten. Er is ook een lief minisetie verkrijgbaar. 

Op onderstaande foto's zie je swatches van de 3 adembenemend mooie limited editions. Voor deze foto's heb ik de lakken in 2 laagjes gelakt zonder base of top coat en de foto's zijn in het zonlicht genomen. 

OPI Venice Baroque....but still shopping! swatch


Baroque....but still shopping! Een koele gouden metallic met glitters, decadent en barok indeed! Feestelijk maar toch erg draagbaar. Deze tint draag ik zolang het weer open schoenen toelaat op mijn teennagels voor een vleugje glamour op de voetjes.


OPI Venice 2015-2016 St. Mark's the spot! swatch

St. Mark's the spot is een glinsterend diepblauw met een adembenemend mooie diepte. Deze lak vrij dun van textuur dus uitkijken bij de randjes om uitlopers te voorkomen

Venice the party is al wat minder vloeibaar dan St. Mark's the spot en lakt net iets fijner, deze diep turqouise lak heeft ook een prachtige shimmer. Mijn camera raakte een beetje van slag van dit kleurtje en het was vrij lastig om de diepte goed te kunnen weergeven. Het is gewoon een plaatje!


OPI Venice fall/winter Venice the party swatch
Deze heerlijke collectie is nu verkrijgbaar via OPI nagelstudio's, luxe parfumeriezaken en parfumerie Douglas (ook online). Langer genieten van de mooie tinten? Probeer eens OPI GelColor, deze lak belooft een langdurig glanzende finish die tot wel 2 weken blijft zitten op je (teen)nagels, ik moet het ook nog eens proberen maar het komt er op de een of andere manier niet van... Voor de OPI Gelcolor kan je terecht bij een OPI GelColor specialist bij jou in de buurt. Vertel eens wat vind jij van deze limited edition lakken?

OPI Venice 2015 
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)