maandag 29 juni 2015

Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre duo

Guerlain Terracotta 
Jaaaaa het zonnetje is er! Nog geen tijd gehad om aan een goddelijk gebronst tintje te werken? No worries, om toch een zonnig kleurtje op mijn gezicht te toveren is de Joli Teint Poudre duo bonne minne naturale mijn ideale bondgenoot.


Het Poudre Bonne Minne Terracotta bestaat uit een gebronsde tint voor een subtiele warme gloed en een roze of abrikooskleurige tint die zorgt voor een energieke frisse teint. Dit poeder wekt zelfs op té vroege ochtenden de illusie dat je erg lekker geslapen hebt en volledig ontspannen en in control aan je dag begint (soms moet je jezelf een beetje voor de gek houden om niet al bij het ontbijt in te storten). Het geheim van het poeder is juist die combinatie van twee complementaire kleuren die er samen voor zorgen dat je dat je met een paar snelle penseelstreken een stralend huidje tevoorschijn tover. Nu ben ik altijd vrij sceptisch over dit soort zaken, dus ik moest dit natuurlijk meteen gaan uittesten.

Het bronspoeder is luchtiger en helderder van textuur dan de klassieke Terracotta poeders van Guerlain. Wel bevat dit poeder dezelfde hydraterende en kalmerende werkstoffen die zorgen voor comfort en een goede houdbaarheid. Voordeel van deze luchtige textuur is ook dat het product foutloos aanbrengt, met een klassieke terracotta moet je altijd een beetje voorzichtig te werk gaan maar dit poeder breng je met een grote kwast in 3 vorm aan op je gezicht (voorhoofd, slapen, wangen, kin). Ik sluit altijd af met een toefje op mijn neusbrug en de roze of abrikooskleurige tint kan je alsnog afzonderlijk op de jukbeenderen aangebracht worden voor een extra vleugje frisheid.

Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre duo 03 Naturel Brunettes
Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre duo 02 Naturel Blondes

Het eindresultaat mag er dan ook zijn, het poeder matteert en dekt lichtjes maar zorgt vooral voor een flatterend resultaat. Mijn huid oogt fris en lichtjes zongebruind zonder dat het er opgemaakt uitziet. De perfecte cheating tool voor een mooie zonnige gloed. Het poeder is in vier tinten verkrijgbaar zodat er altijd wel een tint is die bij jouw huid past. Aangezien ik gedurende het zomerseizoen nogal sterk bruin begin ik met de Blondes naturel 02 die ik gedurende de zomer langzaam ga mengen met de Brunettes naturel 03 waarna ik tegen de winter weer overstap op de lichtere 02.

Dit prachtige poeder is zelfs een aanrader voor degenen die wel graag een mascararoller en lipstick tevoorschijn toveren maar niet van de gezichtsmake-up zijn. Het mooie poeder zorgt voor een net even iets egalere en stralender huidje zonder dat je het gevoel hebt heel veel make-up te dragen. Ook ideaal voor warme zomeravonden waarop dikke lagen make-up toch echt niet prettig zijn. Een mooi luxe product dat er niet alleen beeldschoon uitziet maar ook voor serieuze resultaten zorgt. Dit mooie poeder is verkrijgbaar bij Guerlain parfumeriezaken.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)