dinsdag 16 december 2014

Revenge Seizoen 3

Revenge Seizoen 3
Extreem veel geld, intriges, macht en prachtige outfits met de Hamptons als decor. Revenge is een van mijn favoriete series vanwege de bijzonder spannende verhaallijn en de heerlijke uitspraken en koele blikken van de vrouwelijke hoofdpersonages.

Het begon allemaal toen de vader van Amanda Clarke onterecht de schuld kreeg van een terroristische aanslag en daardoor in de gevangenis terechtkwam. Tijdens zijn verblijf achter de tralies werd hij vermoord om hem voorgoed het zwijgen op te leggen. Zijn dochter heeft haar verdriet nooit een plekje kunnen geven maar vind voldoening in het systematisch ruïneren van de personen die haar vader hebben kapotgemaakt.


Amanda richt haar pijlen op de stinkend rijke familie Grayson en palmt de oudste zoon in tot grote ergernis van zijn moeder Victoria, de vrouw die een geheime relatie had met Amanda's vader en zelfs een dochter van hem kreeg. Victoria heeft echter geen flauw idee dat Amanda, die zich voordoet als Emily Thorne, het op haar gemunt heeft. En dit seizoen is er een bruiloft in zicht...


Dat is het verhaal in grote lijnen, na seizoen 1 en 2 volgen er dus weer 22 afleveringen vol complotten en (eerlijk is eerlijk) beeldige outfits. Het begin van seizoen 3 was een beetje rommelig, manlief (is net zo fan als ik) en ik waren na aflevering 5 eigenlijk van plan om even tijdelijk af te haken maar aflevering 6 was weer enorm sterk dus we gaan vrolijk door met kijken want het is gewoon een hele fijne serie.


In seizoen 3 komt er ook weer de nodige eye candy voorbij in de vorm van de verloren zoon van Victoria, deze hunk komt regelmatig in zwembroek voorbij wat natuurlijk niets bijdraagt aan het plot maar wel zo prettig is om naar te kijken. Goed bezig!

Revenge is een heerlijke serie voor lange winteravonden al kan het nodig zijn om vanwege alle ijskoude blikken van Victoria (Madeleine Stowe is zo prachtig en speelt haar rol zo briljant) een warm dekentje bij de hand te houden. Ik ben erg benieuwd hoe dit seizoen zich verder gaat ontwikkelen want het word steeds spannender...

Victoria en haar verloren gewaande zoon Patrick (die raak je niet zomaar uit het oog dacht ik zo...)
ps smul jij ook zo van alle couture die voorbijkomt? Onlangs ontdekte ik de site www.shopyourtv.com waar je kan zien waar veel van de prachtige outfits uit Revenge en andere topseries geshopt kunnen worden (zoals de prachtige Vera Wang die Victoria hierboven draagt).

3 opmerkingen:

 1. Oh God wat hou ik van deze serie! :-) En wat leuk dat je die website gevonden hebt! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wist niet dat seizoen 3 eindelijk uit was! Gauw kijken of ik deze kan scoren. Zo'n heerlijke serie!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik wist wel dat jij de serie ook zo goed zou vinden :)

   Verwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)