dinsdag 2 december 2014

Pupa Paris experience

Pupa Paris experience 
Op de valreep nog twee leuke productjes uit de Pupa Paris Experience herfstcollectie, zowel de nagellak als oogschaduw hebben de naam Deep Purple gekregen en het is ook een heel mooi duo. 

Pupa make-up is leuk geprijsd en is van hele goede kwaliteit, ik ben dol op de Pupa oogschaduw, nagellak en mascara's (helaas was de prachtige donkere turqouise mascara uit deze look binnen no-time uitverkocht, ik hoop dat ze hem opnieuw gaan uitbrengen).De Vamp! eyeshadow is lekker gepigmenteerd, korrelt niet bij het aanbrengen en dekt goed, hieronder zie je twee veegjes met de bijgeleverde applicator op mijn huid met en zonder primer (met primer is onderste swatch). Op zich is er al helemaal niets mis met de solo swatch maar je ziet hoe prachtig intens de kleur is op een dun laagje primer.


De Pupa lasting color gel nagellak is voorzien van een uitstekende hoeveelheid pigment, vloeit goed uit over de nagel en heeft een mooie glans. Het praktische 5ml formaat flesje bevat een breed en plat penseel waarmee je snel je nagels van een laagje lak voorziet. In mijn collectie nagellak die uit 1000+ flesjes lak bestaat (tja ik ben een probleem...) vind je vrij veel Pupa nagellakjes terug, gewoonweg vanwege de prima kwaliteit, mooie kleurtjes en fijne prijs.

Pupa is verkrijgbaar bij drogist, parfumerie en schoonheidssalons.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)