zondag 30 november 2014

Narciso eau de parfum

Narciso eau de parfum
Het duurde even voordat ik deze geur kon plaatsen, het parfum is onmiskenbaar Narciso maar heel erg anders dan de klassieke Narciso Rodrigues. Hel erg in de verte doet deze geur mij denken aan Donna Karan's Cashmere mist, die was net als deze nieuwe geur van Narciso sophisticated en classy, maar toch heel erg warm en een tikje ongrijpbaar en sensueel. Het type parfum dat de vrouwelijke chic van uptown Manhattan weergeeft.


De flacon is strak en modern maar heeft iets aaibaars door het gebruik van de roomwitte en beige tinten, very sophisticated! Ook de geur is strak en modern te noemen en heeft een vrouwelijke maar krachtige touch door de bijzondere samenstelling.


Narciso is een warme geur door het hart van vetiver, ceder extract en witte ceder. Na het verstuiven van de geur opent deze met gardenia en witte roos waarna de hartnoot muskus zorgt voor een sensuele touch. Door het weglaten van vaak zoete fruitnoten is deze geur heel erg verfijnd en geraffineerd en heel anders dan veel andere parfums.


Deze geur heeft dezelfde impact op mij als Narciso Rodriquez for her had bij de lancering in 2003. Narciso for her was ook totaal anders dan alle geuren in het parfumerie waardoor je je met deze parfums echt kan onderscheiden van de rest. Narciso is een tikje krachtiger dan de klassieke Narciso Rodriquez die wat wulpser en zachter is maar dit is wederom een topper van Narciso. 

2 opmerkingen:

  1. Ik blijf toch meer fan van de 'for her' variant, maar 't is wel een verdomd mooie flacon!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I have seen this but haven't got the chance to smell it for I was in a hurry that day. I will be checking this out this weekend and hope to get samples of it.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)