vrijdag 28 november 2014

Baïja Coffret Rituel Moana

Baïja Moana Fleur de tiaré
Wie zoet is krijgt lekkers en deze leuke cadeauset van Baïja is zowel zoet als lekker én praktisch qua formaat. Het Coffret Rituel Moana bestaat uit een bodycream en een sugar scrub voor het lichaam.


In het coffret zit ook een handschoen waarmee het aanbrengen van de scrub nog plezieriger gaat, deze scrub bevat flinke korrels dus daar moet je wel van houden en de rijke samenstelling van de scrub zorgt voor een zacht olieachtig laagje op de huid (pas wel op want je badkuip/douchebak kan hier ook heel erg glibberig van worden) dat een verzorgend product eigenlijk overbodig maakt maar hé, als je dan toch bezig bent kun je het beter maar goed doen.

De body butter heeft een hele rijke en compacte samenstelling maar smeert toch heel goed uit en laat een zachte glanzende huid achter met het tropische parfum Moana Fleur de Tiaré. 


Na een smeer en scrubsessie met deze producten ruikt de badkamer naar een vakantie aan een wit zandstrand en azuurblauwe zee. Het formaat van deze potjes is handig voor mee op reis al is het dan weer niet heel erg handig dat ze van glas zijn en de scrub zou olie kunnen lekken dus verpak die goed in een ziplock zakje om een olieramp in de toilettas te voorkomen.

Dat gezegd hebbende is dit setje enorm leuk om cadeau te doen of om mee te nemen als je lekker een weekendje weggaat (of met de feestdagen bij familie logeert, als je je uren opsluit in de badkamer en vervolgens nietsvermoedend de badkamer verlaat zal je vergeven worden zodra ze de heerlijke geur in de badkamer ruiken. Verstop je productjes dan wel goed ;-)


Van Baïja zijn maar liefst 9 geurlijnen verkrijgbaar: Moana, Rose Litchi, Figue Herbe, Fleur d'Oranger, Thé vert jasmin, Hamman, Miel caramelisé, Verveine en Lotus Gingembre. De geurlijnen bestaan uit geurige producten voor het lichaam en voor in huis.

Ook de geurlijnen Miel caramelisé (zoete gecarameliseerde honing), Fleur d'Oranger (oranjebloesem is één van mijn favoriete bloemen in geuren) en Rose Litchi (een subtiel vrouwelijk parfum van rozen en lychee) spreken mij erg aan. Ik moet maar snel eens op ontdekkingstocht binnen het gamma van Baïja.

De prijzen voor de fullsize producten variëren van 12,40 voor een 500ml flacon marseille zeep tot €30,10 voor de grote pot body butter. De Moana set kost €27,80.

Check zeker de Baïja website voor meer heerlijks en de verkooppunten van dit wellness beautymerk.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)