zondag 16 november 2014

Babor fall/winter look

Babor fall/winter look 
De koude herfst/wintermaanden krijgen een koninklijk tintje door de mooie nieuwe make-up look van salonmerk Babor. Babor creëert altijd producten voor twee verschillende looks maar die ook onderling gecombineerd kunnen worden. De twee producten die voor beide looks door Babor worden zijn de voorgesteld zijn de Super glow imperial red blush en de Skin glow illuminator, 


Babor super glow imperial red blush 
De Super glow imperial red blush is een rozerode blusher met een prachtige parelmoer glans, dit is echt een hele mooie tint voor een frisse blos op de wangen.


De textuur van de blush is zacht en de pigmentatie is prima in orde, het mooie doosje is een plaatje om te zien en ligt heel fijn in de hand door de ronde vorm. Er zit geen penseel bij de blush maar ik persoonlijk zit daar niet mee, ik heb onlangs de Jane Iredale Dome brush aangeschaft en voor mij is dat het perfecte blush penseel, met die kleintjes die vaak bij een blusher zitten ben ik niet zo handig.

Skin Glow Illuminator
De Skin glow illuminator is een vloeibare highlighter die heel breed inzetbaar is, zo kan je het product aanbrengen op plaatsen die het licht moeten vangen (jukbeenderen, midden van onderlip, binnenste ooghoek, onder de wenkbrauw) maar je kan ook een paar druppels mengen door je bodylotion voor een subtiele glinstering op je schouders en/of décolleté.


De Skin glow illuminator van Babor zit in een handige verpakking met pompje, er zit een venstertje in de verpakking waardoor je kan zien hoeveel product er nog in de verpakking zit (dit juich ik enorm toe, niets erger dan ineens een lege verpakking in handen te hebben).


Het product verdeelt gemakkelijk over de huid waar het een hele mooie glintstering achterlaat.


Op onderstaande foto's zie je mijn gezicht eerst met enkel een beetje Jane Iredale Purepressed base foundation en op de tweede foto heb ik de blush op mijn wangen en de illuminator op mijn jukbeenderen. Naar mijn mening doen een mooie blush en highlighter meer voor je gezicht dan enkel mascara, als ik dan ook vlug vlug de deur uit moet kies ik voor een vleugje concealer en een blush op mijn gezicht direct op te frissen. .



De rozerode gloed van de super glow imperial red blush is een perfecte kleur om je gezicht snel een optische lift en meer uitgeruste uitstraling te geven. Zoals je op de foto ziet is de kleur subtiel genoeg om solo te gebruiken maar de rode ondertonen zijn dramatisch genoeg om zich ook bij een stevige oogmake-up of vurige lipstick staande te houden.



De twee looks waaruit de Babor herfst/winterlook bestaat zijn gebaseerd op goud, antraciet en rood. De look voor overdag bestaat uit gouden oogschaduw op de oogleden, de imperial red blush en illuminateur op de wangen voor een krachtig maar toch subtiel kleuraccent en de lipstick rosy robe op de lippen.


De avondlook is meer uitgesproken door het gebruik van de black & gold oogschaduw (staat nog op mijn verlanglijst), de metallic eye pencil en een sprekende lipstick. Divine rosy red is een matte rode tint en majestic red is een rode lipstick met een sprankelende finish.


Al deze mooie producten zijn verkrijgbaar bij de Babor schoonheidsspecialiste. De eerste keer dat ik een schoonheidssalon binnenstapte om de Babor make-up te bewonderen had ik wel even last van drempelvrees, (een schoonheidssalon binnenstappen is toch net iets minder casual dan bij een parfumerie binnenwandelen) maar al snel werd ik vriendelijk en enthousiast te woord gestaan door de Babor schoonheidsspecialiste die mij lekker even liet smeren en proberen bij het display en hielp waar nodig. Sindsdien stap ik regelmatig binnen voor de Hyl-öl en phytoactive base (de beste reiniging ever!) en de Perfect Skin illuminator 02 medium (een concealer met verhelderend effect).

Hieronder een overzichtje van alle producten uit deze look, de eyeshadow royal black & gold en de lipsticks rosy robe en divine rosy-red staan nog op mijn wishlist. Wat vind jij van deze look?

Metallic Eye Pencil anthracite brocade: € 9,50
Metallic Eye Shadow golden throne: € 18,00
Metallic Eye Shadow royal black&gold: € 18,00
Ultra Soft Lip Colour rosy robe (37): € 22,00
Ultra Soft Lip Colour majestic red (38): € 22,00
Ultra Matte Lip Colour divine rosy-red (39):€ 22,00
Skin Glow Illuminator: € 24,00
Super Glow Imperial Red Blush: € 30,00
Nail Colour dramatic red (23): € 11,00

Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)