woensdag 8 oktober 2014

Shiseido Zen Moon Essence

Shiseido Zen Moon Essence
De nieuwe Zen geur van Shiseido nodigt haar draagster uit om een nieuw bewustzijn te beleven, om de schoonheid die haar omringd te omhelzen, niet met de armen maar met het hart. Po√ętische woorden maar wel woorden waar ik mijzelf goed in kan vinden. We staan niet altijd stil bij al het moois waarmee we worden omringd.


Witte bloesems in het maanlicht vormden het uitgangspunt voor deze zwoele en toch delicate geur. In Japan wordt het maanlicht vaak omschreven als een gouden gloed, een magnetische kracht die contouren doet oplichten temidden van de schaduwen en silhouetten van de nacht. Parfumeur Michel Almairac heeft geprobeerd om het contrast tussen de tere witte bloemblaadjes en de gloed van de maan in een parfum te vangen.


Een boeket van jasmijn, magnolia en tuberoos dat rust op een basis van amber, patchouli en kasjmierhout zorgt voor een bloemige geur met een warme sensuele basis. De witte bloemen geven de parfum een luchtige heldere touch terwijl de basisnoten zorgen voor een vleugje glamour, deze geur is perfect in balans. Vrouwelijk, een tikje zinnelijk en verleidelijk en vooral ook erg charmant en gracieus. De geur blijft lekker lang hangen op de huid en is subtiel genoeg om overdag te dragen maar is ook glamorous en chic genoeg om te dragen tijdens een avondje uit.


De glazen flacon heeft de vertrouwde Zen vorm en is voorzien van een schildering van delicate witte bloemblaadjes die lijken te dansen rond de contouren van een volmaakt ronde volle maan. Een mooie aanvulling op het Zen gamma en zeker het ontdekken waard als je van geuren met een Oosters tintje houdt zonder dat dat accent overheerst.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)