woensdag 22 oktober 2014

Lolita Lempicka Elle L'Aime eau de parfum extrême

Lolita Lempicka Elle L'Aime eau de parfum extrême 
Na Elle L'Aime eau de parfum en L L'aime eau de toilette volgt Elle L'aime à la folie eau de parfum extrême. Een nieuw hoofdstuk in de liefdesgeschiedenis van Lolita Lempicka, Liefde is waanzin... Elle L'aime A la folie is een intense witte bloemengeur die is gebaseerd op het gevoel van bedwelmende, bijna obsessieve liefde. Het moment dat je aan niets anders kan denken dan je geliefde en continu dagdroomt. 


Een overdosis van uitzonderlijke ingrediënten zorgt voor een parfum waarvan de draagster alle hoofden zal doen omdraaien. Een absolu van witte bloemen ( sensuele jasmijn en ylang-ylang) in combinatie met een frisse top van mandarijn en bergamot en een zwoele basis van mirre, amber en sandelhout zorgt voor zoet verslavend elixir. 

Ik zal meteen maar met de deur in huis vallen, dit is de lekkerste Elle L'aime tot nu toe (naar mijn bescheiden mening). Zwoel, een beetje exotisch en wel zoet maar niet bedwelmend suikerspinzoet (wat ik wel kan waarderen maar daar zijn al zoveel parfums van). Ook bijzonder is dat ik normaliter geen fan ben van Ylang-ylang maar in deze geur overheerst deze exotische bloem ook niet, ze vormt een mooie aanvulling op de zoete jasmijn en warme basis. 


Een onderscheidende geur die ik zou willen omschrijven als een bloemige gourmand. De geur bevat geen zoet snoepgoed zoals gebruikelijk bij de meeste gourmands, maar toch roept deze geur bij mij wel hetzelfde op, zinnelijk, speels en een tikje ondeugend.  

Elle L'aime a la folie eau de parfum extrême is verkrijgbaar in een prachtige gouden flacon van 80ml. Wederom, een hele mooie creatie van Parfums Lolita Lempicka.

Lolita Lempicka Elle L'Aime eau de parfum extrême

Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)