zondag 27 juli 2014

Deborah Lippmann 80's Rewind deel 2

Deborah Lippmann 80's Rewind deel 2
In het eerste 80's Rewind artikel liet ik je de groene, blauwe en paarse lak uit deze überkleurrijke collectie zien. Vandaag zijn de andere 3 kleurtjes aan de beurt en die zijn al net zo speels, vrolijk en zomers.

Walking on Sunshine is een gele crèmelak die op de foto's iets feller lijkt dan ze in werkelijkheid is, Walking on Sunshine neigt eigenlijk een beetje naar de kleur van eidooiers (ja ben weer aan het bakken geweest dus die vergelijking is de eerste die in mij opkwam). Romig geel dat een beetje naar oranje neigt. Whip it is roze zoals roze moet zijn, levendig, fris, chic en fashionable tegelijk. Don't Stop Believin' (ja zie die hit nu maar eens uit je hoofd te krijgen) is een oranjerode lak en heeft net als Whip it een jelly achtige finish die nét dekkend is na twee laagjes. Als je echt gaat zoeken zie je de nagelrand er wel een beetje doorheen maar overdrijven is ook een vak, deze twee hebben een prachtige hoogglans finish. 

Op onderstaande foto's zie je de lakken in twee laagjes, Lippmann is oa verkrijgbaar bij Parfuma, de Bijenkorf, Céleste en andere luxe parfumeriezaken. Voor meer info neem je contact op met Beauty Musthaves 

Deborah Lippmannn Walking on Sunshine 

Deborah Lippmann Don't Stop Believin'

Deborah Lippmann Whip itFollow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)