dinsdag 22 juli 2014

Collistar Twist XS Gloss

Collistar Twist XS Gloss
Dat de Twist producten van Collistar populair zijn blijkt wel uit het feit dat er nu ook superschattige mini twist producten zijn, super voor in je handtas of voor in de toilettas op vakantie. In vergelijking met de fullsize is de stift van de XS ongeveer een halve centimeter kleiner en de verpakking bijna 2,5 cm korter. De mini's hebben dezelfde balsemachtige textuur en hoogglans als hun grote zussen.


Deze drie kleurtjes zijn speciaal gelanceerd voor deze zomer, er was ook een rode maar ik ben nou eenmaal een beetje ge├»ntimideerd door de kleur rood. Rode nagellak en lipstick is niet iets waar je mij snel mee zal zien, enkel bij hoge uitzondering (de oranjerode lipstick uit de Ti Amo Italia collectie bijvoorbeeld, die dan weer wel). Kijk je mee naar deze drie kleurtjes? 

Colistar Twist XS Gloss 1 Perla Oro 
Twist XS Gloss 1 Perla Oro is een goudkleurige shimmer,  mooi solo maar ook erg gaaf om een matte of cremefinish lipstick te voorzien van een glinstering. 

Colistar Twist XS Gloss 2 Corallo 
Corallo is een frisse koraaltint, als je hier wel vaker voorbijkomt weet je dat ik een zwak heb voor koraaltinten, deze is prachtig!

Colistar Twist XS Gloss 3 Rosa Shock
Rosa Shock is een tint die zich niet direct in mijn comfortzone bevind maar ik durf al steeds meer roze te dragen en hoewel deze tint haar naam best eer aandoet (seriously shocking pink) vind ik het een hele mooie kleur. Op de foto lijkt de kleur iets braver dan ze in werkelijkheid is, ook mijn gezicht lijkt iets bleker omdat mijn camera blijkbaar erg onder de indruk was van deze kleur.... Net als ik dus.

Collistar Twist XS Gloss swatches 
In de Ti Amo Italia look zit ook een koraalkleurige Twist Gloss, op onderstaande foto zie je links de 209 Portofino uit de Ti Amo Italia look en rechts de XS gloss Corallo. Corallo is iets lichter en sprekender, Portofino is iets subtieler maar wel een paar tintjes donkerder. Ik draag de chique Portofino s'avonds op het terras en het speelse Corallo overdag op het strand.


Collistar Twist Gloss 209 Portofino & Twist XS 2 Corallo 
Ik ben fan van de gewone en XS Twist gloss, ben erg nieuwsgierig welke kleuren er in het najaar bij zullen komen maar eerst nog lekker genieten van deze zomerse kleurtjes. 

Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleurtjes! En door de vorm lijkt hij mij ook erg handig aan te brengen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)