vrijdag 11 juli 2014

Beautyproducten uit de apotheek

Beautyproducten uit de apotheek 
Gisteren schreef ik over de heerlijke zonneproducten van Korres, een merk dat je in Belgiƫ bij de apotheek vind. Vandaag wil ik het hebben over nog een aantal fijne producten die bij de apotheek verkrijgbaar zijn.


Het Caudalie reinigingsschuim is al een aantal zomers mijn favoriet, een fijne niet uitdrogende mousse met een frisse geur reinigt zorgvuldig en zorgt voor een zuivere en zachte huid. S'morges en s'avonds twee pompjes van dit zeepvrije schuim over een vochtig gezicht verdelen en met lauwwarm water afspoelen. Caudalie Instant foaming cleanser €14,40*


Ik wil mijn deodorant het liefst zo min mogelijk ruiken en geef ook altijd de voorkeur aan een anti-transpirant. Een anti-transpirant zorgt ervoor dat geurtjes geen kans krijgen om zich te ontwikkelen waardoor er geen nare transpiratiegeur ontstaat. Deze anti-transpirant van Vichy zorgt er tevens voor dat de okselhuid verzorgt wordt en er mooier uit gaat zien. Parelmoer verdoezelt oneffenheden en een bijzondere werkstof zorgt ervoor dat de haargroei wordt afgeremd.

Ik gebruik deze deo nu al een paar weken en ik moet echt minder vaak epileren dan voor het gebruik van de Vichy anti-transpirant. Ook qua bescherming tegen transpiratiegeur is deze deodorant heel erg fijn, gewoonlijk zweer ik bij Deoleen maar deze doet zijn werk ook heel erg goed en het valt mij ook op dat ik minder vaak ingegroeide haartjes heb...Deze deo komt zijn belofte na. Vichy deodorant anti-transpirant 48h €11,60*


Voor vrouwen die tijdens de zomer altijd een beetje last hebben van het blootgeven van hun gezicht ontwikkelde Vichy een BB cream met hoge beschermingsfactor. Deze BB cream is verkrijgbaar in SPf 50 en SPF 50+ en zorgt voor een mooie egale huid. Deze BB cream is vooral heel fijn als je toch graag iets van make-up draagt in de zon maar wel graag een hoge factor gebruikt. Voor mij is de kleur inmiddels te licht maar ik kan je wel vertellen dat deze BB cream behoorlijk dekkend is en een mooie matte finish geeft. Ideaal dus om langzaam een bruin tintje op te bouwen. 


Ik heb deze BB niet uitgetest in de volle zon dus kan niets zeggen over eventueel smeltgevaar in de hitte van de zon ( bij mij blijft enkel de Shiseido zonnefoundation behoorlijk op zijn plek als ik op het stand lig, ik transpireer altijd flink in mijn gezicht als ik het warm is en daar zijn maar weinig producten tegen opgewassen). De Vichy BB cream is verkrijgbaar voor €17,65* Het complete Vichy zonnegamma heeft trouwens een glamorous make-over gekregen, de producten zitten nu in hele zomerse verpakkingen en de verschillende texturen nodigen uit tot royaal smeren. Ideaal. 

Koop jij wel eens beautyproducten bij de apotheek?


* geadviseerde verkoopprijzen

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)