maandag 12 mei 2014

Thierry Mugler Alien eau de parfum

Thierry Mugler Alien eau de parfum 
Thierry Mugler wou een geur creƫeren die de sensualiteit en schoonheid van iedere vrouw onthult. De mysterieuze naam is een knipoog naar de vele facetten van de vrouw, eerlijk is eerlijk, vaak zijn wij vrouwen een vat vol tegenstrijdigheden. Alien is een feel-good parfum, de geur zit in een bijzondere amethystkleurige flacon die eruitziet als een talisman of amulet van edelsteen.


Alien is geen alledaagse naam voor een geur, het woord Alien stimuleert de fantasie en nieuwsgierigheid en doet denken aan iemand die ergens anders vandaan komt. Iemand uit een ander land of zelfs een andere wereld. Thierry Mugler gaf voor deze geur gestalte aan de zonnegodin, een moderne godin die energie en schoonheid uitstraalt.


Jasmijn, kasjmierhout en witte amber zijn de leading ladies in Alien en het samenspel van deze geurnoten zorgt voor een typische Mugler geur. Vrouwelijk, sensueel maar ook een tikje verwarrend. Mijn moeder zou de geur omschrijven als 'zepig' zij heeft een zwak voor geuren die jasmijn bevatten en die doen denken aan een stuk geurige zeep. Fris en clean en toch bloemig. Als de geur zich ontwikkeld op de huid word Alien wat zwoeler maar niet zo nadrukkelijk als bijvoorbeeld Angel. Alien is een totaal andere geur en deze eau de parfum blijft lekker lang hangen op de huid.


Deze Alien flacon is navulbaar, Mugler heeft een voorliefde voor schoonheid en de natuur hoort daar ook bij. De meeste Mugler flacons zijn navulbaar omdat het proces van een flacon navullen minder afval oplevert da het aanschaffen van een nieuwe. Bovendien is het ook nog eens voordeliger om je flacon na te vullen. Deze stoere geheel kartonnen verpakking is dan ook volledig recyclebaar, een verwijzing naar de achterliggende ecofabulous gedachte van de navulbare flacon.


Naast de Alien eau de parfum bestaan er nog andere interpretaties van Alien waaronder de meest recente, de Eau Extraordinaire. Ik ben tot nu toe nog geen Alien variant tegengekomen die mij niet beviel, de aantrekkingskracht van dit parfum is enorm. Hoewel de verschillende Alien geuren onderling wel verschillen zijn ze allemaal kenmerkend Alien, hoe passend op de achterliggende gedachte, voor elke stemming een ander Alien parfum?Laat je inner goddess ontwaken met deze Mugler geur. 

1 opmerking:

  1. Mooi en speciaal flesje zeg!
    Ik ben benieuwd naar de geur. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)