maandag 17 februari 2014

The Ultimate beautytool: The Tweezerman

Tweezerman Slant Tweezer & Tweezermate mirror set

Vaak zie je in beautyland de vraag welk product je mee zou nemen als je naar een onbewoond eiland zou gaan maar nooit zie ik iemand een Tweezerman pincet antwoorden. Nu is het vrij unlikely dat ik op een onbewoond eiland terecht zou komen maar mocht dit het geval zijn dan hoop ik toch dat ik op zijn minst een Tweezerman en waterproof lucifers op zak heb.


De punten van het pincet beschikken over de perfecte hoek waardoor ze met precisie de kleinste wenkbrauwhaartjes weghalen. Het pincet ligt lekker in de hand én wat ik nog het leukste aan de Tweezermans vind zijn de leuke kleurtjes en printjes waarin ze verkrijgbaar zijn. Ik kies het liefst voor een opvallend exemplaar waardoor ik mijn Tweezerman snel kan terugvinden in mijn overvolle toilettas.

Zijn andere pincetten dan niet goed? Natuurlijk zijn er genoeg andere fijne exemplaren te vinden, maar ik heb diverse merken geprobeerd. Van oerdegelijke Duitse pincetten van onverwoestbaar Solingen staal tot pincetten van wenkbrauw goeroes en ik kan hierover kort zijn. Ze zijn heel fijn, maar halen het niet bij de vlijmscherpe precisiepunt van de Tweezerman.


Haartjes waarvan je bij het zien van de minimale lengte zou denken, no way! Deze haal je met je Tweezerman toch moeiteloos weg, ik blijf me er keer op keer over verbazen, zelfs ingegroeide haartjes zijn voor mij en mijn Tweezerman geen uitdaging meer. Hiervoor heb je zelfs een apart pincet met extra smalle punt maar mij lukt het meestal met mijn 'gewone' Tweezerman slant tweezers.

Mochten de punten na jarenlang gebruik niet meer zo scherp zijn dan slijpt Tweezerman deze punten kostenloos voor je, via de Tweezerman website vul je een formulier in waarna je je gereinigde pincet in een bubbelenveloppe kan opsturen naar het hoofdkantoor in de VS. Binnen 6-8 weken heb je je pincet weer als nieuw terug. Mocht Tweezerman je pincet niet kunnen slijpen dan krijg je een coupon om een nieuwe aan te schaffen met 50% korting.


Een ander interessant beautygadget is de Tweezermate mirror die maar liefst 10x vergroot waardoor je zelfs de allerkleinste haartjes kan opsporen. Wel een kleine waarschuwing; ga niet te fanatiek je hele gezicht afspeuren met die spiegel, want deze spiegel toont de realiteit en niet een droombeeld zoals de toverspiegel in Sneeuwwitje.... Je ziet ineens oneffenheden die je daarvoor totaal niet waren opgevallen. Dat dus. De spiegel heeft aan de achterkant 3 zuignappen zitten waardoor je de spiegel makkelijk op een glad oppervlak kan bevestigen.

Voor deze set betaal je €29,25 en dat is serieus waar voor je geld, de adviesprijs voor de Tweezerman slant tweezers is namelijk €26,25 en voor een losse spiegel €21,95. Tel uit je winst!


Andere fijne tools van Tweezerman zijn de mini slant tweezers in diverse leuke kleuren en printjes (perfect voor in de handtas want deze handzame pincetten zijn natuurlijk ook gewoon heel handig bij zaken als splinters) en de nieuwe Grip & Snip spiraal. Op mijn nagelswatches zie je wel eens een dwangnagel voorbij komen, een enorm grote frustratie maar ik moet mijzelf altijd dwingen om eraf te blijven. Ik ben erg benieuwd naar de Grip & snip spiraal die speciaal bedoeld is om kleine velletjes op veilige wijze te verwijderen. Ook deze tools vind je terug bij je Tweezerman verkooppunt en in de Tweezerman webshop


En dan heb ik nog een leuk nieuwtje, binnenkort verschijnen er 3 nieuwe Tweezerman Gear producten voor mannen, de Tweezerman Gear Black fingernail clipper en Gear nail tool zijn het ideale gereedschap voor mannen om hun nagels op een mannelijke manier te verzorgen. En deze tools zijn ook heel erg vrouwvriendelijk, de nagelknipper is namelijk voorzien van een reservoir waar de afgeknipte nagels in terechtkomen, dus nooit geen frustraties meer over rondslingerende afgeknipte nagels in de badkamer (IEW!). Met de ingrown tweezer verwijderd hij met gemak ingegroeide baardharen, al denk ik dat dit product ook vaak door vrouwlief geleend gaat worden om hetzelfde doel maar dan voor een andere zone. Ik steel ook wel eens zijn scheermes, dus waarom niet zijn tweezers ;) Shhht niet doorvertellen hoor.

Tweezerman Gear tools for men 
Tweezerman is verkrijgbaar bij parfumeriezaken waaronder Ici Paris XL , Douglas en de Bijenkorf en hun bijbehorende webshop. Het Tweezerman aanbod van deze drie zaken kan wel verschillen.Soms zijn er speciale printjes of kleuren voorbehouden aan een bepaalde winkel. Daarnaast kan je Tweezerman goodies ook eenvoudig bestellen via de Tweezerman Benelux website op deze site vind je ook handige tips en tricks. Heb jij ook al een Tweezerman in huis?

5 opmerkingen:

  1. Die spiegel lijkt me echt wel zalig! Heb zelf nog geen Tweezerman; hoogtijd dus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. deze set is echt de moeite en je zal er echt jarenlang heel veel plezier van hebben. Ik noem niet snel iets een must have, maar ik zou serieus niet meer zonder kunnen ;)

      Verwijderen
  2. Leuk, is mijn holy grail die tweezerman!!!! Zweer bij dat ding en zou het als enige beautyitem meenemen naar een onbewoond eiland hoor!
    Ben 'm ooit een keer (in huis) kwijtgeraakt, dikke vette paniek, heb er gelijk nóg één gekocht. Dus nu heb ik er twee, dat is toch een fijn gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dus wij zitten samen goed op een onbewoond eiland ;) Ik ben mijn roze kwijt...en heb dus echt geen idee waar ik moet zoeken, heb mijn complete cosmeticastash al ondersteboven gekeerd (je snapt dat dat een hele klus was...) en toen kwam deze set op mijn pad. Some things are meant to be :)

      Verwijderen
  3. Ik heb een tweezerman met animal print en kan niet meer zonder!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)