dinsdag 29 oktober 2013

Guerlain Écrin 2 Couleurs eyeshadow duo: 08 Two Spicy

Guerlain Écrin 2 Couleurs: 08 Two Spicy 

+Guerlain Creëerde deze ‘ready to colour’ eyeshadows voor een oogmake-up waarmee je meteen een fashion statement maakt. In het slanke elegante doosje met flinke spiegel zitten twee kleuren in twee texturen. Een matte eyeshadow en een duizelingwekkende shimmer eyeshadow waarmee je een geheel eigen look kan samenstellen. Ga je enkel voor mat met wat shimmer accenten of maak je een spannende smokey dégradé op je ooglid? Met dit prachtige doosje kan het allemaal.
In het doosje tref je twee tinten oogschaduw en een hele fijne sponsaplicator waarmee je de kleurtjes als oogschaduw of eyeliner kan aanbrengen. In de verpakking zit ook een bijsluiter waarop enkele voorbeelden staan hoe de kleuren te gebruiken. Uiteraard stopt het niet bij die voorbeelden, ik heb bijvoorbeeld de koraalkleur over het hele ooglid aangebracht en de bruine matte oogschaduw gebruikt als eyeliner. Voor een andere look heb ik de bruine kleur aangebracht op het bovenste ooglid waarna ik de koraalkleur als glanzende toplaag over de bruine kleur heb aangebracht.Deze oogschaduws zijn enorm goed gepigmenteerd en geven heel veel kleur af, wel moet je bij de shimmer een beetje opletten voor korreltjes maar die zie je wel vaker bij oogschaduw met zo enorm veel glinsterende deeltjes. Handig is om voor je met je oog make-up begint even onder je ogen af te poederen met een losse neutrale poeder. How to? Breng al deppend met je vingertoppen of een poederdonsje een laagje poeder aan onder je ogen, als je klaar bent met je make-up veeg je in één keer alle losse poeder en eventueel geknoeide oogschaduwdeeltjes weg. Zo zit je na het aanbrengen van je oogmake-up niet met wangen vol glitters die er niet horen te zitten.
De kleuren blenden heel mooi met elkaar en dit doosje nodigt echt uit tot experimenteren. Bovenstaande looks zijn allebei binnen enkele minuutjes aangebracht.

Guerlain Écrin 2 Couleurs 

Deze duo’s zijn verkrijgbaar in 8 combinaties:
01 Two Rock groen & zwart
02 Two Stylish blauw & grijs
03 Two extravagant chocoladebruin & frisgroen
04 Two Gossip dieppaars & goud
05 Two Candy wit & roze
06 Two Parisian, zwart & poederroze
07 Two Lovely grijs & aquamarine
08 Two Spicy bruin & koraal

Op mijn verlanglijstje staan nog Two Lovely, Two Parisian en Two Rock, wat vind jij van deze kleurcombinaties?  Heb je misschien wel een favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)