zondag 15 september 2013

Divine moments with Caudalíe


Caudalíe Divine body, face & hair oil & Divine candle


Breng je huid na de zomer in topconditie met de Huile divine van Caudalíe. Deze bijzonder fijne olie voor het lichaam heeft een verzorgende, hydraterende en mooi makende functie. De olie bestaat uit een mix van argan, druiven, hibiscus en sesamolie die ervoor zorgen dat je huid een mooi gezond en subtiel glansje krijgt en heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Druivenolie bevat een enorme dosis omega 6 en vitamine E die je huid voorzien van een flinke dosis werkzame stoffen.Ik merk dat mijn huid langzaamaan weer een beetje begint te vervellen  en wat doffer wordt na de zomer en met de huile divine kan je gerust nog een beetje vals spelen. Een paar druppels huile divine en mijn huid glanst en de langzaam vervagende bruine teint krijgt een instant boost. Breng de olie aan op armen, schouders, benen, overal eigenlijk waar je er behoefte aan hebt.

Tip: een vleugje olie op de scheenbenen doet je benen optisch slanker lijken. Soms kom je met kleine trucjes een heel eind nietwaar? Ik gebruik de olie ook voor mijn haarpunten en nagelriemen. Dit product is een ware multitasker, verzorgen en mooimaker ineen, I like! De olie is niet glibberig en trekt snel in, bij sommige olieproducten moet je na het aanbrengen tig keer je handen wassen om alle glibberige restjes weg te krijgen maar bij dit zuivere product is dat niet nodig. De droge olie smeert lekker uit en trekt toch vloit in. Mijn huid tintelt na het aanbrengen van plezier.


De geur van de olie is warm en houtachtig en doet denken aan mooie zwoele zomeravonden. Rozen, vanille, cederhout en muskus vormen de basis van de geur.

De dagen worden in hoog tempo korter wat betekent dat in huis weer regelmatig sfeervolle kaarsjes worden aangestoken. Niets geeft een warmer en knusser gevoel dan kaarslicht. Als je fan bent van de geur van de Huile Divine dan heb ik goed nieuws voor je, je kan het hele huis heerlijk laten geuren naar de warme geurnoten van Huile Divine.


Trouwens, deze kaars is niet alleen geschikt voor thuis maar ook heerlijk om een hotelkamer mee op te frissen en te voorzien van een persoonlijke touch. Haal de zomer toch nog even in huis met deze fijne geurkaars van Caudalíe die is voorzien van een hele stijlvolle glazen verpakking. Deze kaars is ook een heel fijn geschenkje.

Op mijn verlanglijst staat nu nog de Divine scrub uit het Divine gamma van Caudalíe, deze scrub heeft dezelfde heerlijke geur als de Divine candle en oil en de speciale mix van oliën in combinatie met bruine suiker zorgt voor een zalig zachte huid.

Caudalie huile divine 
Follow on Bloglovin