maandag 15 juli 2013

Summer must have: Kure Bazaar Bikini & Co

Kure Bazaar Bikini & Co 


Ik gebruik de term 'musthave' niet snel, vooral omdat ik vind dat iedereen vrij is om zelf te bepalen wat mooi is, maar bij deze nagellak van Kure Bazaar kom ik er niet onderuit. Dit is terecht een summer must have nagellak. Twee van mijn favoriete zomertinten, koraal en oranje komen samen in deze lak die zich nog het best laat omschrijven als pastel koraal/oranje. Wel duidelijk aanwezig maar niet overdone, wel vrolijk en zomers maar ook classy. Een mooie kleur die bij vrijwel elke outfit en look zal matchen.

Kure Bazaar Bikini & Co summer 2013 


Kure Bazaar is een merk dat als eerste een eco natuurlijke formule en modieuze kleuren samenbrengt in een flacon. Jarenlange research hebben geleid tot een formule met een drastisch verlaagde hoeveelheid chemicaliën die geen afbreuk doet aan de hoogglanzende langhoudende kwaliteit van de nagellak. Deze nagellakjes zijn op basis van 85% natuurlijke grondstoffen waaronder houtpulp, koren, maïs, katoen en aardappelen. Kure Bazaar is onder andere verkrijgbaar bij Skins en de Bijenkorf, op de Kure Bazaar Store Locator vind je een overzichtje al is dat nog niet helemaal up to date, Kure Bazaar is namelijk ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf Eindhoven voor meer verkoopinfo neem contact op met Beauty Must haves.
In België is Kure Bazaar ook verkrijgbaar bij Parfuma, check zeker de prachtige vernieuwde webshop.

Deze nagellak werkt enorm fijn en heeft een mooie hoogglans finish. Op deze fototo's zie je twee laagjes Bikini & Co.

Kure Bazaar Bikini & Co summer 2013 

Kure Bazaar Bikini & Co sunlight swatch

Kure Bazaar Bikini & Co sunlight swatchBikini & Co komt uit de Coral Collection daarnaast is er ook de surf in the city collectie die bestaat uit 3 gave turqouise en blauwe tinten.

Kure Bazaar Coral collection

Kure Bazaar Suft in the City


Kure Bazaar "The Good Nail Philosophy": healthier nails in color, day after day - through the course of fashion & the seasons, without any test on animals... of course!

DETOX - COLOR - FASHION... finally a polish that's Eco-Trendy!
Keuzestress is onvermijdelijk...


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)