dinsdag 12 februari 2013

Sans Soucis Love make-up Valentijn contest


Sans Soucis Valentijns look















Gewoonlijk zet ik enkel lip of eye swatches op mijn blog omdat ik me altijd een beetje, nou ja, ongemakkelijk voel bij complete full face foto's. Onlangs kreeg ik een heel leuk telefoontje van een lieve PR dame of ik mee wou doen aan een Valentijn contest. Hiervoor moest ik een romantische look maken en foto's online zetten. Een perfecte kans om over mijn full face vrees heen te komen nietwaar?

Maar het draait zeker niet alleen om moi, jij kan op de facebook pagina van Mooi PR stemmen op je favo look en de winnares mag onder haar lezeressen een aantal Love make-up setjes verloten. Dus stem en laat in een comment weten dat je hebt gestemd zodat jij kans maakt op één van de setjes als ik gewonnen heb.
































Goed, ik ben aan de slag gegaan met de make-up van Sans Soucis. Gewoonlijk ben ik nogal van een heavy eyeliner of smokey eye, maar nu wou ik iets heel zachts en subtiels doen, dat betekende dus dubbel out of my comfort zone! Ik moet nog wel veeeeeel oefenen met zelf-fotografie maar het begin is er, nu even wat meer over het make-upje want daar draait het uiteindelijk om.

Basis: Sans Soucis perfect look highlight & conceal
Filorga BB-Perfect 01 beige lumière
Collistar silk effect maxi blusher/eyeshadow 02 rosy

Ogen: Sans Soucis eye shadow trio 20 lovely pink
Sans Soucis Duo Kajal Love 10
Sublime de Chanel 20 Deep brun
Herôme wenkbrauwpotlood taupe
Mac brow set beguile

Lippen: Sans Soucis Perfect lips every day 10 soft rose (bij de look zit een toffeekleurige lipstick, niet echt de kleur die ik bij de look voor ogen had, maar wel een mooie warme tint, ik ga vanaf nu vaker volledige looks doen dus die lipstick zie je binnenkort zeker nog eens voorbij komen, beloofd!

Als basis heb ik de sans soucis highlight en conceal gebruikt onder de ogen. Daarna heb ik één pompje van de Filogra BB perfect luchtig over mijn gezicht verdeeld. Tenslotte heb ik de Collistar blush royaal op de wangen aangebracht voor frisroze blozende wangen.

Sans Soucis  look



















Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik standaard het wenkbrauwpotlood van herôme met daarover een laagje brow set van Mac. Vervolgens heb ik de lichtroze oogschaduw op het gehele ooglid en in een dun lijntje onder mijn oog aangebracht. De kleur is iriserend zachtroze en ik ging bewust voor een hele zachte beetje elfjesachtige look. In de ooghoeken heb ik de antracietgrijze kleur aangebracht voor een beetje diepte.

De zilveren kant van het kajal potlood heb ik aan aangebracht op het onderste ooglid, op de detailfoto is die nog een beetje te zien, de zon was erg fel en ik ga dan flink tranen, ik ben echt een groentje, oh dear...Gewoonlijk draag ik niet snel een hele zachte oogmake-up maar voor valentijn mag het wel wat subtieler. Bruine mascara maakt een zachte look helemaal af. Met de twee Sans Soucis producten kan je ook goed een heftige look maken, zeker als je de zwarte tinten gaat gebruiken.

Sans soucis perfect lips 110 soft rose 












Op de lippen heb ik de mooie zachtroze Perfect lips lipstick van Sans soucis gebruikt, een van mijn favoriete lipsticks, mooi zachtroze en mooi bij zowel een hele zachte als hele heavy oogmake-up.

Nou ik ben wel nieuwsgierig, heb ik je voor eeuwig verjaagd van mijn blog met mijn foto's of valt het allemaal wel mee? ;) Wat vind jij van de look?

Stemmen kan via http://www.facebook.com/MooiPRbureau

Dit gebeurt meestal als ik foto's van mezelf moet nemen...




4 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel een mooie look, heerlijk fris klaar voor het voorjaar, ik vind je lipstick helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat doe je gooooooeeeeed! :-D Mooi hoor!
    Ik heb alvast gestemd :-)

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je staat super mooi of de foto's! Ben zelf gek op de laatste gekke foto, volgens mij lijk je op die foto het meest op jezelf :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)