donderdag 31 mei 2018

YSL Urban Escape zomerlook


YSL lanceert een hebberigmakend mooie zomercollectie met een bijzondere inspiratiebron, denk gloeiend hete zon, verlaten zwembad en een stadse vibe. dit had als resultaat een look die bestaat uit zilver op de ogen, een sunkissed teint en rebels rode lippen. YSL legt de nadruk op de vrijheid die het stadse leven te bieden heeft en creëerde een broeierige setting in een verlaten zwembad met als leading lady de prachtige Zoë Kravitz.

De andere blikvanger is het Couture palette collector, een limited edition en het sterproduct van de look. Een mooie mix van koele grijstinten voor een sprekende blik. Het dessin du regard waterproof potlood in de nieuwe tint 7 Gris Desinvolte vormt hierop een mooie aanvulling.


Een bijzondere look als deze werkt het best op een flawless sunkissed basis. Tijdens de warmere maanden heb ik alleen niet zoveel zin in veel laagjes en het fluweelzachte bronzing poeder Les Sahariennes is Dheel mooi solo te dagen. e nieuwe tint 4 Golden Bliss is een mooie zonnige tint met iriserende parelmoerdeeltjes die zorgen voor een prachtige glow.

De lippen kleuren rood, of dat nu vampy bordeauxrood is of helder vuurrood, er zijn verschillende roodtinten in verschillende texturen. De Baby Doll Kiss & Blush is een getint product voor lippen en wangen en heeft een matte finish.


Liever glans dan mat? Rouge Volupté shine is een semi-transparante lipstick met mooie glanzende finish en verkrijgbaar in de tinten Red in the light en Red in the dark (leuk gevonden trouwens). Als het nog lichter mag qua tint en je het liefst een lipbalm draagt dan is de Volupté teint in balm een ware uitkomst, de tinten Downtown nude en Underground pink accentueren de natuurlijke kleur van je lippen en zijn erg verzorgend.

Als finishing touch zijn er drie verschillende tinten voor de nagels waarvan 102 Gris Graffiti bij alle YSL beauté verkooppunten verkrijgbaar zal zijn en de andere twee net als de rest van de look exclusief bij Galeria Inno. Deze mooie lakken kan je solo gebruiken maar ook heel erg mooi combineren, dat zie je wel op onderstaand beeld!


PS Maar dat is niet alles, YSL Beauté lanceert ook nog eens heel veel andere mooie nieuwtjes. Fuchsia lipstick was niet echt een ding in de jaren 70 en werd zelfs als een beetje schandalig gezien. Het rebelse YSL kwam daarop met een knallende fuchsia tint die tot de dag van vandaag een serieuze bestseller is. Tijd dus voor een collectie fuchsia items waaronder de iconische lipstick No 19 Le Fuchsia.

De collectie bestaat uit een aantal lipsticks, de matte Tatouage couture voor de lippen, mascara's en nagellakjes. Een couture eyeliner in mat zwart zorgt voor de perfecte finishing touch van de fuchsia look. Le Collection le Fuchsia is verkrijgbaar via www.yslbeauty.com maar de lipstick 19 is ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL en Planet Parfum.


Ik ben volgens mij één van de weinige beauty addicts zonder wimperkruller en door de nieuwe mascara van YSL is deze beautytool volledig overbodig geworden volgens het merk. De Mascara Volume Effet Faux Cils the Curler bevat een krulversterkend bestanddeel dat in combinatie met het speciale borsteltje zorgt voor wapperende wimpers vol volume en met een elegante krul. Er is ook een primer voor een nog intenser effect, de mascara zelf is er in het zwart, bruin (erg mooi voor een subtiele look) en uitdagend violet.

Black Opium Sound Illusion is de perfecte geur voor het fertivalseizoen, deze geur is bedoelt om je een instant Rockstar gevoel te geven en je gezelschap te houden tot na zonsondergang. De geur is een prikkelende mix van koffiebonen, vanille, ceder, patchouli, jasmijn en oranjebloesem. Een bloemige geur maar met de warme energie van een romige café latte. Deze geur is verkrijgbaar bij alle verkooppunten.

Wat een moois he? De verpakkingen alleen al roepen zachtjes..koop mij...koop mij.. Naar de verkooppunten gaan is dan ook geheel op eigen risico hihi.