zaterdag 19 december 2015

L'Oréal Paris Christmas Extravaganza Holiday look 2015

L'Oréal Paris Holiday look 2015

L'Oréal Paris pakt voor de feestdagen uit met een katachtige glamourlook in gouden en groene tinten met als blikvanger een rode glinsterende mond. Vergeet de regels (of opvallende ogen of een opvallende mond) met deze look ga je voor beide en met een verbluffend resultaat.

De gehele look bestaat uit De Mascara Volume Million lashes féline, het eyeshadow quad in Jungle Jade, de Vernis á ongles Féline Sauvage en L'Or Jungle en de Color Riche lipstick 297 Red Passion.


De Color Riche lipstick 297 Red Passion is vurig rood met een glinstering en ook de nagellakjes Vernis á ongles Féline Sauvage en L'Or Jungle zijn voorzien van een mooie schittering.

L'Oréal Paris eyeshadow quad Jungle Jade

De producten zijn voorzien van krachtige pigmenten en glinsterende parelmoerdeeltjes waarmee L'Oréal Paris laat zien hoe mooi hun make-up is. De vrouw die L'Oréal voor ogen had bij het creëeren van deze look is een vrouw die alles durft en niet bang is om op te vallen, nu zijn er dagen dat ik de aandacht wel op durf te zoeken maar over het algemeen houd ik mij liever op de achtergrond.

Niet echt de vrouw die deze look vertegenwoordigd maar dat wil nog niet zeggen dat ik me niet graag uitleef met de nagellakjes en de prachtige eyeshadows die echt bijzonder mooi zijn qua glinstering en pigmentatie.


De gouden mono eyeshadow maakt geen deel uit van de look maar is wel een heel mooi multifunctioneel product, qua finish is deze iets intenser van glans dan de gouden oogschaduw uit het palette en de goudtint is ietsje koeler. Deze oogschaduw doet het ook heel erg mooi op de jukbeenderen of als gouden highlight over je lipstick.


Hieronder zie je de swatches van deze look en die spreken volgens mij wel voor zich. Het oogschaduwpalette bestaat uit een mooie gouden tint, een goudgroene tint en twee bruine tinten en allemaal zijn ze voorzien van een prachtige shimmer. De Color Riche lipstick 297 Red Passion is een roodtint met feestelijke glans en shimmer en de eyeshadow mono is een hele veelzijdige gouden tint.


Uiteraard kan je de producten naar eigen wens aanbrengen maar de basis van deze make-up collectie is een verleidelijke katachtige look. Nu ben ik niet dapper genoeg om zowel mijn ogen als lippen zwaar aan te zetten maar afzonderlijk zijn de producten natuurlijk ook erg mooi, denk een combi van de gouden eyeshadow, zwarte eyeliner en de rode lipstick of het Jungle jade eyeshadow palette in combinatie met een mooi nude glansje op de lippen of juist mat. Deze items kan je ook nog lang na de feestdagen blijven gebruiken voor een vleugje glamour.


December draait natuurlijk vooral om gezelligheid, eten en cadeautjes en L'Oréal geeft je ook een leuk cadeautje bij aankoop van de Volume million lashes féline, er zit nu tijdelijk een glittermascara bij de zwarte als leuk extraatje. Deze kan je als topcoat over je gewone mascara gebruiken, helemaal diva en natuurlijk ook nog heel leuk in Januari voor een ijzige en frosty winterlook.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)