donderdag 3 december 2015

Calvin Klein Eternity now

Calvin Klein Eternity now 

Het moment dat je je lover voor het eerst zag, dat opwindende gevoel van het allereerste begin, dat gevoel heeft Calvin Klein parfums in een geur uitgedrukt met Eternity Now en Eternity Now for men.

De kernwoorden die de geuren volgens Klein omschrijven zijn stralend, weelderig en sensueel. Calvin Klein staat voor understated sexiness en ook de geuren stralen dat uit, ze zijn wel verleidelijk maar zonder daarvoor extra moeite te doen.


Eternity now opent met sappige nectarine, kweepeer en lychee die samen zorgen voor een frisse en energieke fruitigsorbet. Na de fruitige opening volgt een bloemig hart van pioenroos, pezikbloesem en neroli. De basis bestaat uit kasjmier, ambrox en muskus.

Hoe ruikt dat? Fris maar toch sensueel en vrouwelijk en een tikje bloemig en fruitig. Niet te overheersend maar lekker draagbaar zonder dat één element echt duidelijk de overhand neemt. Een subtiele maar sexy geur, precies wat ze bij Calvin Klein voor ogen hadden.


Eternity now for men is een sensueel mannelijke geur die bestaat uit gember, kokoswater, steranijs, patchouli, kokoswater, stervrucht, cederhout, tonkaboon en vanille. Deze geur heb ik nog niet geroken (echt ik stap een winkel in met een doel maar vergeet de helft...mijn telefoon staat inmiddels vol met to-do notities want losse briefjes vergeet ik.... niet handig die zwangerschapsdementie.) maar dat gaat er nog wel van komen want ik ben erg nieuwsgierig of deze geur kan tippen aan Eternity for men, één van de beste herengeuren ever.

De campagne bij de Eternity Now parfums is euh, heel erg sexy en misschien wel logisch want de hoofdrolspelers zijn in real life ook een koppel. De chemistry spat van de beelden af die net als de klassieke Eternity campagne in zwart wit foto's zijn uitgevoerd.


Beide flacons zijn geïnspireerd op de iconische Eternity flacons, maar daar stopt de vergelijking want Eternity now is een totaal andere geur dan de klassieke Eternity. De klassieke Eternity voor dames uit 1988 was een ode aan liefde en familie en de geur heeft ook een hele vertrouwde en warme vibe over zich. Citrusnoten vermengen zich met lelietjes van dalen, viooltjes, anjer, sandelhout, salie, muskus en fresia. De klassieke Eternity is een geur die met geen enkele andere geur te vergelijken is, als je je graag onderscheid van de massa dan moet je de klassieke Eternity ook zeker eens gaan besnuffelen (en dus zeker ook de herenvariant die is sooooo good!).

Terug naar Eternity Now en Eternity now for men, beide geuren zijn verkrijgbaar in een 30, 50 en 100ml sprayflacon. Daarnaast is er voor de dames een geparfumeerde bodylotion en showergel verkrijgbaar en de heren kunnen ook van top tot teen geuren naar Eternity now met behulp van de shower gel en deodorant stick.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)