vrijdag 20 november 2015

L'Occitane Melting Honey Ultra Soft Cream

L'Occitane Melting Honey Ultra Soft Cream  

Het is echt tijd voor comfort food, warme truien en dekentjes en lekkere bodyproducten waarmee je jezelf en je lijf vertroetelt. En ik heb erg goed nieuws, L'Occitane heeft weer een aantal producten met honing op de menukaart gezet waarmee je je huid voorziet van voeding en comfort en je zintuigen verwent met de heerlijke zoete honinggeur. Karitéboter uit Burkina Faso (Fair trade projecten geleid door vrouwen) en honing uit de provence worden in deze lijn gecombineerd wat zorgt voor een heerlijke zachte lijn van lichaamsverzorgingsproducten.


De Melting honey lijn bestaat uit 6 producten, een zachte maar sterk voedende bodycream, een lekkere shower gel, een sugar body scrub, handcrème, lipbalsem en een lief zeepje. Het zeepje is niet alleen een leuk product voor een kleine prijs, je steunt er ook een goed doel mee. 285 miljoen mensen zijn slechtziend en in 80% van de gevallen was dit te voorkomen, de winst van de verkoop van de zeepjes doneert L'Occitane daarom aan projecten in Burkino Faso die oogzorg en brillen voorzien in deze regio. Prijzen van deze lijn variëren van €2 voor het zeepje tot €21 voor de bodyscrub.


De handcrème bevat de hoogste concentratie shea butter en daarna volgt de rijke maar toch luchtige en lekker smeerbare bodycream met 10%. De crème zit in een heel leuk blikje (je kan trouwens het gedeelte waar de crème inzat uit het blikje halen als deze leeg is en dan het blikje gebruiken om kleine geheimpjes in op te bergen. Ik vind de L'Occitane blikjes altijd té leuk om weg te doen.


De zachte smeltende crème brengt lekker aan en trekt vlot in de huid zonder een vette of plakkerige laag achter te laten. Wat deze crème wel achterlaat is een heerlijk subtiele honinggeur en een zachte en comfortabel aanvoelende huid. Echt heerlijk!


Kerstshoppen bij L'Occitane is altijd een feestje, ze hebben enorm veel leuke cadeausetjes en fijne producten in verschillende prijsklassen zodat er altijd wel iets leuks te vinden is om te geven (de handcrèmes en shower gels zijn echte aanraders) en tijdens het shoppen viel mijn oog op deze té leuke adventkalender die gevuld is met hele schattige L'Occitane mini's. Wat een superleuke manier om af te tellen naar kerstmis vind je ook niet?

De kalender heeft haar vrolijke look te danken aan de creativiteit van illustratrice Kanako van My little Paris die zogde voor een vrolijk tafereel geheel in kerstsfeer. Vooral nu moeten we niet vergeten hoe belangrijk het is om tijd voor elkaar te maken en hier ook van te genieten.


Net als ik fan van patisserie? Dan heeft L'Occitane nu een calorie-arme oplossing voor ons! (Ja die zwangerschapskilo's zitten mij toch een beetje dwars....) L'Occitane ging een samenwerking aan met patissier Pierre Hermé en dat leverde een drie parfums op met invloeden van het eiland Corsica (staat nog op mijn travel wishlist) en de landen rond de Middellandse zee.

Jasmin Immortelle Néroli is een onverwachte melange van de drie geurige bloemen en petitgrain, roze peper, citroen, oranjebloesem, wit hout, amber en muskus. Pamplemousse rhubarbe is een prikkelende combinatie van rabarber, kruidnagel, citroen, cypres, lavendel, ceder, vetiver, nootmuskaat en rabarber waarmee je de man uit je leven nog verleidelijker laat ruiken (stiekem had ik gehoopt op een damesgeur van néroli in combinatie met friszure grapefruit en rabarber... maar deze compositie ga ik ook zeker aan een nader onderzoek onderwerpen...). Miel mandarine is een lichtzoete mix van honing, mandarijn en immortelle en bestaat enkel in een lipbalm en handcrème.




Jasmin Immortelle Néroli en Pamplemousse rhubarbe zijn beiden verkrijgbaar in een eau de toilette 75ml en er is ook een uitgebreide badlijn van beide geuren. De geschenksets zijn ook erg leuk, vooral die met het trio handcrèmes of lipbalms in kleurig blikje.

Al deze mooie items zijn verkrijgbaar bij L'Occitae boutiques, L'Occitane verkooppunten en via de L'Occitane webshop waar ook regelmatig leuke promoties zijn (je krijgt nu bijvoorbeeld leuke geschenken bij je bestelling en er zijn ook leuke aanbiedingen op de gevulde kerstballen dit weekend. As je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je uiteraard helemaal up to date van alle speciale acies. Ik ga zo alvast kerstinkopen doen en wens je alvast een heerlijk weekend toe!


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)