zondag 1 november 2015

Guerlain La Petite Robe Noire My refillable purse spray

Guerlain La Petite Robe Noire My refillable purse spray 

Het kenmerkende frivole dametje dat de flacons van Guerlain's La Petite Robe Noire siert heeft weer een nieuwe outfit en een nieuw jasje. La Petite Robe Noire is nu ook in een prachtige navulbare tasflacon verkrijgbaar. De zware flacon heeft een inhoud van 20ml en is een echt luxueus object voor de Guerlain fan. 

La Petite Robe Noire is een parfum zoals alleen Guerlain kan creëeren, de geur neigt naar een gourmand maar blijft geraffineerd en vol elegantie maar is toch ook speels en uitdagend. La Petite Robe Noire is een frivole compositie van zure kers, sinaasappelbloesem, frisse groene appel, jasmijn, roos, patchouli, amber en muskus.

Dit is een geur die fruitig opent maar dan niet op een mierzoete manier zoals veel moderne geuren. La Petite Robe Noire is wel een echte Guerlain en is perfect in balans. De geur opent sprankelend en een tikje fruitig waarna de geur zich steeds sensueler en vrouwelijker ontwikkeld. De kersen zijn duidelijk waar te nemen op mijn huid net als de patchouli, amber en groene appel. 


Door de speelse contrasten van de sensuele basis en vrolijke topnoten zou ik deze geur een ode kunnen noemen aan het meisje in iedere vrouw. Waar de serieuze volwassenheid en speelse jeugdigheid elkaar ontmoeten en zorgen voor iemand die sterk in haar schoenen staat maar zichzelf ook weer niet te serieus neemt. Waar de ondeugende Lolita en de zelfverzekerde vrouw samenkomen. Dat gevoel krijg ik een beetje bij deze geur en daar voel ik mij erg goed bij, La Petite Robe Noire is een veelzijdige geur en laat zich absoluut niet in een hokje stoppen. Deze geur is inderdaad net zo veelzijdig als The Little black dress, de inspiratiebron voor deze geur. 

La Petite Robe Noire is al verkrijgbaar in verschillende concentraties en uitvoeringen maar voor deze mooie flacon werd de klassieke eau de parfum gebruikt. Naar mijn bescheiden mening ook stiekem de allerlekkerste variant (al heb ik de eau fraîche de afgelopen zomer ook heel erg vaak gedragen).

De speciale vulling is los verkrijgbaar en bevat een royale 100ml dus niet getreurd als tasverstuiver leeg is. Je zal gegarandeerd heel erg lang plezier hebben van dit mooie luxe hebbeding. Laat jezelf verrassen met deze beauty of verras jezelf ermee (gewoon aanschaffen en eerdaags onder de kerstboom leggen haha, al moet je dan nog wel 2 maanden geduld hebben voor je hem effectief kan gebruiken....dat word misschien een beetje lastig....). 


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)