vrijdag 30 oktober 2015

Shiseido fall look 2015

Shiseido fall look 2015

Shiseido heeft een beauty van een make-up lijn en wat vooral heel erg fijn is is dat ze niet om de haverklap met complete nieuwe collecties komen maar elk seizoen een paar nieuwe seizoenskleuren aan het assortiment toevoegen. Voor deze herfst/winter zijn er 4 nieuwe shimmering cream eyeshadows en Perfect Rouge lipsticks aan het assortiment toegevoegd.

Shiseido shimmering cream eyeshadow new shades fall 2015 BE728, VI730, GR732 & BR329 

Zowel voor de ogen als de lippen zijn er mooie ingetogen tinten gecreƫerd waarmee je je ogen of mond op subtiele wijze in de spotlight zet want bij Shiseido draait het vooral om het onderstrepen van je natural beauty.

Shiseido Perfect Rouge new shades fall 2015 L-R PK354 BT757 RD555 & RS656


Een grote beautyfavoriet zijn de lipsticks en glosses van Shiseido, ze zorgen er namelijk ook voor dat je lippen goed verzorgd worden waardoor ze na elke applicatie gladder en zachter worden. Een van mijn grootste beautyfrustraties is droge lippen als gevolg van lipsticks die ze uitdrogen maar bij Shiseido heb ik daar nooit geen last van. Deze lipsticks vertrouw ik blindelings en daarnaast zijn ze heerlijk romig en zorgen voor een prachtige kleur en dekking. Ze blijven ook prima zitten trouwens en vervagen langzaam zonder korrelig te worden. Wat wil je nog meer van een lipstick? (Nou niets maar ik wil nog wel heel veel meer Perfect Rouge lipsticks... (Op mijn wishlist staan nog de PR343Secret, Be740 Vision, PK417 Bubblegum en  RD346 Bedtime).

Perfect Rouge PK354 cocoa rose

De Shimmering cream eyeshadow BE728 is een mooie taupekleurige tint met een hele subtiele glinstering. De Shiseido Shimmering cream eyeshadows hebben een mooie glans en blijven goed op hun plek zitten. De eyeshadows zijn verrijkt met een speciaal hydraterend bestanddeel waardoor de tere huid van  de ogen soepel blijft en niet uitdroogt.

Shimmering cream eyeshadow BE728

Op onderstaande foto draag ik de Perfect rouge PK354, het is een nude tint met rozige ondertoon die heel mooi samengaat met een simpele look zoals hieronder maar ook voor een heel mooi contrast zorgt met een stevige smokey eye.

Perfect Rouge PK354 cocoa rose

Voor het complete assortiment check je de Shiseido website of natuurlijk het Shiseido display bij de parfumerie (als je daar toch aan het scharrelen bent, check zeker de perfect rouge en veiled rouge lipsticks, de blushers en de prachtige eye color trio's).

Op de Europese website van Shiseido vind je trouwens ook mooie filmpjes van Internatioal make-up director Dick Page.

Promotie 1 336x280

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)