zondag 2 augustus 2015

Make-up Studio eyeshadow Moondust

Make-up Studio eyeshadow Moondust

De moondust eyeshadows van Make-up studio zijn op zich niets nieuws maar de nieuwe Pastels turn to dust tinten zijn dit wel. Deze collectie bestaat uit vier magische tinten in prachtige pastels met de schitterende moondust finish. Deze gebakken oogschaduws hebben een pastel ondertoon en bevatten shimmers en glitters voor extra schittering.

Onderling zijn ze heel goed te combineren maar ze doen het ook goed in combinatie met de donkere moondust tinten (die hebben een zwarte ondertoon) of de andere fijne oogschaduws van Make-up Studio. Make-up Studio daagt je uit om met deze koele tinten weer eens een andere smokey eye te creƫren. Ik heb de twee nieuwe tinten marble osmium en Lilac palladium gecombineerd met de bestaade tint purple eclipse.

Make-up Studio Marble osmium eyeshadow 
Make-up Studio eyeshadow moondust Lilac palladium eyeshadow 
 Eyeshadow moondust top: Marble osmium and Lilac palladium
Bottom: Lilac Palladium with Purple eclipse & Purple eclipse solo 

Alvast een gouden tip, poeder goed af onder de ogen want bij een stevige look met deze oogschaduw kan er best wel eens een glinstertje op je wangen terechtkomen, door een flinke laag losse poeder onder je ogen en wangen aan te brengen voor je begint aan je oogmake-up kan je dit voorkomen. Als je klaar bent met je make-up veeg je met een grote kwast alle losse poeder en geknoeide oogschaduw weg.Ik begin altijd met een basis, in dit geval de Durable cream eyeshadow in golden glow. Dit legt een mooie basis op het ooglid waardoor je poederoogschaduw beter hecht en langer blijft zitten.


Daarna breng ik marble osmium aan onder de wenkbauwboog en in de binnenste ooghoek en trek die lijn langs de neus zachtjes door.Lilac palladium breng ik aan over het hele bewegende ooglid en onder het oog en tenslotte gaat Purple eclipse in de buitenste ooghoek, arcadeboog en een klein stukje onder het oog.

Dit alles even blenden met een goed penseel en klaar is deze look. Althans, ik gebruik een paarse mascara als finishing touch. Voor deze look heb ik de Volume mascara van Dr. Hauschka gebruikt.Ik heb al lekker kunnen spelen met deze tinten en ze zijn niet alleen mooi op de oogleden maar ze doen het ook goed als highlighter of glanzend accent op de lippen.

De Moondust eyeshadows zijn verkrijgbaar bij Make-up Studio brand stores wereldwijd en via de offficiƫle Nederlandse Make-Up Studio webshop.


Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)