zaterdag 8 augustus 2015

Jimmy Choo ExoticLimited edition 2015

Jimmy Choo Exotic limited edition 2015 
Vorig jaar was ik al helemaal verzot op Jimmy Choo's exotic en voor de mede liefhebbers heb ik heel erg goed nieuws, er is weer een nieuwe editie van deze heerlijke geur! Deze limited edition staat in het teken van avontuur en glamour. Deze geur is volgens Sandra Choi, creatief directeur van Jimmy Choo, uitermate geschikt voor warme zomerdagen en lange opwindende zwoele nachten. 


Deze nieuwe variant van de klassieke Jimmy Choo geur bestaat uit frisse geurnoten van roze grapefruit, sorbet van zwarte bes, tijgerorchidee, passiebloem, patchouli en framboos. De flacon is ge├»nspireerd op het glaswerk van het Venetiaanse eiland Murano waar prachtige glazen voorwerpen gemaakt worden volgens eeuwenoude traditie (als ik later heel rijk word wil ik graag een kroonluchter met Murano glas, zoooooo mooi!). De flacon is uitgevoerd in een turqouise tint die doet denken aan een hele mooie exotische zee. 


De geur is net als vorig jaar lekker zoet maar vooral oosters en, typically Choo, erg verleidelijk. De sappige zwarte bessen, framboos en patchouli zijn op mijn huid het best waarneembaar. Deze limited editon is enkel verkrijgbaar in een 60ml en denk erom, op = op.

Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet 'ie er mooi uit! Lijkt me een heerlijk luchtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb pas mijn originele Jimmy Choo parfum opgemaakt! Ik ben heel benieuwd naar dit geurtje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)