zondag 19 juli 2015

Koh Pastel collectie deel II

Koh Pastel collectie deel II

In een eerder artikel zag je de drie andere lakken uit de Koh Pastel collectie, vandaag wil ik je de echte snoeptintjes laten zien. Peach Perfect! Brilliant Beige! en Pretty Pink! lakken alledrie heel erg fijn en na twee laagjes heb je een mooi dekkend en glanzend laagje kleur op je nagels zitten. 

Koh maakte het zichzelf de afgelopen jaren erg lastig door elke twee maanden met een limited edition collectie van 6 lakjes te komen. Voor de hardcore nagellakfan een feestje al vond ik niet altijd alle collecties even geslaagd, deze pastelcollectie is echter (naar mijn bescheiden mening) een schot in de roos. 

Nu moet ik ook toegeven dat ik niet zo goed begreep waarom Koh zoveel collecties wou lanceren, hun vaste assortiment is namelijk al ge-weld-dig (Jewel, No Worries, Moss, Midnight Blue, Glamorous purple en zo kan ik nog wel even doorgaan...) en ik zie liever een paar heel goed bedachte collecties per jaar van desnoods 3 lakjes dan collecties die het net niet hebben. Het lijkt wel een beetje een trend in beautyland om steeds meer te lanceren, MAC volg ik al bewust niet meer (als ik het wil hebben is het al op en ligt de volgende look alweer te lonken) en zelfs Chanel gaat mee in de continu aanvoer van nieuwe kleuren. 

Misschien is het de leeftijd maar ik houd het tegenwoordig liever wat eenvoudiger, dat scheelt ook continu ruimte maken in mijn nagellakstash en make-up stash en zo kom ik tenminste toe aan het daadwerkelijk dragen van al die mooie kleuren, want deze drie pasteltinten moeten gewoon gedragen worden zo mooi zijn ze! Althans, dat vind ik dan, ik zou zeggen, kijk en oordeel zelf. 

Koh Colours! Pastel Brilliant Beige! 
Koh Colours! Pastel Brilliant Beige! 
Koh Colours! Pastel Pretty Pink! 
Koh Colours! Pastel Pretty Pink! 
Koh Colours! Pastel Peach Perfect! 
Koh Colours! Pastel Peach Perfect! 

Ik moet toegeven dat ik een beetje moeite heb om een favoriet te benoemen, ik vind alledrie deze tinten namelijk erg mooi, Perziktinten zijn fris en vrolijk, roze is altijd goed en de rozig beige tint is elegant maar toch ook sprekend. Gelukkig is dit het type keuzestress waar ik niet zoveel moeite mee heb haha. 

Koh! Is verkrijgbaar bij luxe parfumeriezaken en de speciale Koh stands in Bijenkorf filialen. Bij die speciale shops in shop in de Bijenkorf kan je meteen je handen laten verzorgen en je laten adviseren door de Koh nagelspecialistes. 

Zo hebben ze mij ooit het essential nail serum aangeraden toen mijn nagels keihard en allesbehalve flexibel waren (ze braken toen zo lekker af op het punt waar ze nog vastzitten aan de huid auuuuwww) en na een paar weken waren mijn nagels weer flexibel en weerbaar. Ik doe standaard elke herfst een kuurtje om mijn nagels winterklaar te krijgen. Voor een overzichtje van alle collecties en nagelverzorging check je de Koh website


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Wat een gave kleurtjes! Ik ben fan van zulke pastel kleuren :). Erg mooi. De Pastel Peach Perfect is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)