donderdag 25 juni 2015

L'Oréal Paris Infallible gloss

L'Oréal Paris Infallible gloss 201 Sparkle shower & 204 On the list

Ik ben een tijdje helemaal verslaafd geweest aan lipgloss en toen was ik het product ineens helemaal zat. Maanden heb ik de glinsterende toverstafjes genegeerd tot ik in aanraking kwam met de Jane Iredale Puregloss. Toen was ik weer helemaal om. Vorig jaar lanceerde YSL een nieuwe lipgloss met een hele bijzondere applicator, meestal duurt het niet lang voordat andere merken volgen na een revolutionaire ontdekking en L'Oréal Paris brengt ons de nieuwe Infallible gloss met eenzelfde type applicator.

De zogenaamde "lip hugger" heeft de vorm van een mond en is gebogen van vorm, hierdoor kan je heel precies de gloss aanbrengen en het teveel aan gloss kan door de opening weg waardoor je niet met lokale ophopingen te maken krijgt.


L'Oréal Paris adviseert om de gloss eerst op de onderlip aan te brengen vanaf het midden naar de mondhoeken toe en daarna herhaal je die beweging voor de bovenlip. Het is eigenlijk hetzelfde principe als bij foundation, focus op het midden en werk naar buiten toe uit.

De gloss is solo erg mooi en laat een semi-transparant laagje kleur en glinstering achter op de lippen. Ze zijn gekleurd genoeg om alleen te dragen maar ook subtiel genoeg om een lipstick van extra glans en dimensie te voorzien.


201 Sparkle Shower is een vrij neutrale iriserend roze tint die zorgt voor een vleugje glinstering op de lippen en je eigen kleur lippen accentueert, deze tint is ook erg mooi om op het meest volle gedeelte van de onderlip aan te brengen als je een mooie nudekleurige lipstick draagt.

204 On the List is een oranje met gouden glinstertjes, een mooie warme tint die meteen zorgt voor een vleugje zon op je gezicht.

L'Oréal Paris Infallible gloss 201 Sparkle Shower
L'Oréal Paris Infallible gloss 204 On the list
Hoe bevalt deze gloss? De applicator brengt inderdaad heel erg fijn aan, door de puntige vorm kan je ook goed bij de mondhoeken komen zonder dat daar een dikke klodder gloss blijft hangen die (horror!) uit kan lopen.

De gloss heeft een fijne niet plakkerige textuur en een tropische geur die aan mango doet denken. Zoals ik al eerder aangaf is deze gloss een beetje afgekeken van de YSL Gloss Volupté maar ik zie daar persoonlijk niets slechts aan (beter goed gejat dan slecht verzonnen toch ;-)). Uiteraard heeft de YSL een heel ander prijskaartje maar die is dan ook verkrijgbaar in 24 tinten in plaats van 8 en is voorzien van een superdeluxe gouden glamourverpakking.

Als je droomde van de Gloss Volupté maar je portemonnee protesteerde (de reden dat ik geen YSL Gloss volupté in mijn stash heb, dat plus het feit dat ik niet kon kiezen uit al die kleurtjes...) dan is deze gloss een perfecte vervanger. Maar ook als je gewoon op zoek bent naar een mooie lipgloss dan zit je bij de Infallible gloss van L'Oréal helemaal goed, ik heb de 505 Never let me go en 503 All night long nog op mijn wishlist staan. Nu is het wachten op nog meer mooie tinten van dit fijne beautyproduct.

 L'Oréal Paris Infallible gloss: 507 Resist me- 208 Flash Dance - 201 Sparkle Shower - 204 On the List 203 Studio 54- 310 Say Seychelles - 505 Never Let Me Go - 503 All Night Long


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Those are such beautiful colors! They both look amazing on you <3

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)