donderdag 12 maart 2015

Hugo Woman

Hugo Woman 
Ik kan mij de lancering van Hugo Woman in 1997 nog goed herinneren (ja ik ben een dinosaurus/encyclopedie op het gebied van parfums), het parfum van toen was een frisse no nonsense damesgeur in een ronde flacon met een dop van een veldfles, de vrouwelijke tegenhanger van de nog altijd populaire Hugo for men. Nu, anno 2015 brengt Hugo Boss deze geur die staat voor simplicity en minimalisme opnieuw uit maar dan wel in een iets andere samenstelling en een iets ander jasje.

Onder andere cassis, meloen, papaya, appel, lelie, eikenmos, iris, jasmijn, ceder, sandelhout, orchidee, vanille, amber en waterhyacinth vormden de compositie voor de eerste Hugo Women. De Hugo Women 2.0 is een frissere ietwat fruitiger geur dan de voorganger door onder andere mandarijnen, gras, jasmijn en zwarte thee.


Hugo Woman word door Hugo Boss omschreven als een geur voor de nieuwe generatie hippe en krachtige vrouwen die het leven zien als een ontdekkingsreis. Ze inspireert anderen en geniet van het leven. De geur heet een androgyne twist door het mixen van traditionele vrouwelijke noten met de wat meer onverwachte mannelijke geurnoten.

Sappige boysenbessen (een kruis tussen bramen en frambozen), Italiaanse mandarijnen en grassoorten uit de Himalaya openen deze geur op een vrolijke en fruitige wijze. Jasmijn en pruimen vormen samen met Iris en zwarte thee uit India het hart van de geur waarna de basis van sandelhout, ceder en amber zorgt voor een warme maar moderne finish.


Hugo Women is een prettige, niet al te gecompliceerde alledaagse geur. Hugo Woman is een frisse en zachtfruitige geur die niet extreem uitgesproken is maar een lekker fris en vrolijk karakter heeft. Heel erg in de verte doet deze 2.0 versie mij wel aan de classic denken maar het is duidelijk te ruiken dat Boss Woman een moderne update heeft gehad.

Dit is een hele fijne geur zoekt als je houd van ongecompliceerd met een moderne twist. Hugo Woman eau de parfum is verkrijgbaar in een 30, 50 en 75 ml en er zijn ook een geparfumeerde shower gel en bodylotion verkrijgbaar.

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)