zaterdag 14 februari 2015

Azzaro Pour Elle

Azzaro Pour Elle 
In de jaren 60 besloot de jonge Loris Azzaro zijn geluk te beproeven in de mode, zijn ontwerpen waren letterlijk en figuurlijk oogverblindend door het gebruik van veel glitter en glamour en het laten zien van veel huid. Binnen no time werd hij de Couturier van de sterren en in de jaren 60 en 70 was hij een van de grote namen uit de modewereld. Hoewel zijn couture uitdagend was bleven zijn kenmerkende night glam japonnen altijd elegant.

Zijn eerste geur creƫerde hij in 1975, een damesgeur die voor die tijd bijzonder was van samenstelling. Nu 40 jaar na Azzaro pour femme lanceert Azzaro de geur Azzaro pour elle, een luchtig maar glamorous bloemenparfum voor moderne glamourgirls. De Azzaro vrouw is speels sensueel en betoverend maar ook een vrouw die weet wat ze wil en die durft. Azzaro omschrijft het parfum als zonnig sexy en elegant


Kardemom en roos openen deze geur op speelse, sprankelende wijze waarna de gracieuze roos en zonnige lelie de geur een bloemige zachtzoete touch geven. De grande finale word gevormd door wierrook en kasjmierhout. De roos is het eerste wat ik kan waarnemen, als de geur zich goed heeft kunnen ontwikkelen blijft er een muskusachtig lichtzoet aroma achter wat mij heel erg doet denken aan de geur die mijn huid heeft na een dagje zonnebaden.

De prachtig geslepen glazen flacon straalt een en al luxe en glamour uit maar op een hele luchtige moderne wijze. De zilveren band rond de hals van de flacon is een knipoog naar de ontwerpen van Azzaro waar vaak een zilveren band rond de taille terug te vinden was.

Omdat Azzaro niet alleen terugkijkt maar ook vooruitkijkt zijn de flacons navulbaar om zo mee te werken aan een schonere wereld. De dop kan van de flacon worden gedraaid waarna je de flacon simpelweg kan navullen met de 80ml navulflacon.


Jonas Ankerlund (de regisseur van de legendarische videoclip Paparazzi van La Gaga) tekende voor de film bij de campagne, het verhaal speelt zich af in een prachtige villa aan het prachtige Comomeer in Italiƫ. Hoofdrolspelers zijn Ian Somerhalder (omg omg omg) en Ana Beatriz Barros en na het zien van het filmpje heb ik het gevoel dat ik de bioscoopfilm 50 shades of Grey kan overslaan, dit is hot stuff!
Laat je verleiden door de prachtige beelden die nieuwsgierig maken naar de geuren, ik ga de herengeur nog eens goed besnuffelen in de parfumerie...




Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)