dinsdag 18 februari 2014

Collistar Ti Amo Italia spring/summer collection

Collistar Ti Amo Italia lente/zomer 2014
Italië is een land dat vele gezichten heeft, woeste bergen langs een zonnige kustlijn, flamingos en smaragdgroene baaien, idyllische dorpjes en indrukwekkende wereldsteden. Geen enkel land spreekt zo tot de verbeelding als Italië, de geuren, landschappen en geluiden van Italië maken mij altijd instant happy.

Een reis door Italië is het uitgangspunt van de Ti Amo Italia collectie van Collistar, een ware ode aan het prachtige Italië door mijn favoriete Italiaanse cosmeticamerk. Speciaal voor deze collectie ging Collistar een samenwerking aan met kunstenaar en visionair Antonio Marras om zo het Italiaanse karakter van de collectie extra te onderstrepen.

Ti Amo Italia is een lente/zomercollectie met een wel heel bijzondere verpakking, Antonio Marras schetste voor de verpakkingen een artistieke minimalistische beeltenis van een vrouw. Haar oog is het Collistar logo en haar lippen zijn dieprood, een verwijzing naar de signature colour van Antonio Marras. Ook de details van de doosjes zijn uitgevoerd in het rood. De collectie zelf is klassiek, tijdloos en elegant, denk aan tijdloze schoonheden als Sophia Loren, Monica Belucci en Bianca Balti.


De collectie bestaat uit 8 producten, sterproduct is de prachtige blusher/bronzer die bijna te mooi is om te gebruiken. Als je eenmaal een collistar bronzer of blusher hebt gebruikt wil je nooit meer anders. De Crema di sole is een bronspoeder met spf 15 in vloeibare vorm, nu denk ik dat velen nog een te bleek velletje hebben voor dit product (de tinten zijn vrij donker) maar voor in de zomer is dit volgens mij een topper om je zongebruinde tintje te accentueren.

Ook zijn er twee crèmeblushers, twee nieuwe tinten Twist gloss en Twist oogschaduw en 2 nagellakjes. En dan zijn er ook nog eens 6 prachtige lipsticks in een waanzinnige verpakking. De Mille Baci (duizend kusjes) lipsticks en de blush/bronzers zijn absoluut mijn favorieten van deze collectie.

Binnenkort zet ik de uitgebreide reviews online, eerst nog even uitgebreid smeren en proberen en ik denk dat ik ook nog even op jacht ga naar de blush bronzer in Tropea en de lipsticks Murano en Milaan en Cortina.


Collistar Ti Amo Italia productoverzicht:

Amore Natural Glow blush bronzer
01 Verona (roze)
02 Tropea (koraal oranje)

Crema di sole cream powder bronzer spf 15
01 Terra di Sienna
02 Terra di Stromboli

Cuode di colore cream powder blusher
01 Capri (roze)
02 Amalfi (warm steenrood)

Twist Ultra Shiny eyeshadow
109 Florence
110 Venice

Twist Ultra Shiny gloss
209 Portofino (koraal)
210 Taormina (roze)

Mille Baci Rosetto Luce e colore spf 15
51 Milan Nude
52 Cortina Pink
53 Murano Pink
54 Syracuse Orange
55 Rome Red
56 Marras Red

Gloss Nail lacquer gel effect
523 Positiano (okergeel)
579 Montalcino (dieprood)

Mascara infinito Waterproof
Extra black

Deze collectie is rond medio Februari verkrijgbaar dus houd je Collistar verkooppunt zeker in de gaten want deze prachtige collectie kan elk moment aanwezig zijn. Check zeker de Collistar website of Collistar facebook pagina voor de laatste Collistar nieuwtjes. Ciao Tutti! Enne...Collistar Ti Amo!

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)