vrijdag 4 oktober 2013

Clarins Graphic Expression Face & Blush powder

Clarins Graphic expression collector face palette


Eén van mijn favoriete beauty basics zijn de limited edition gezichtspoeders uit de seizoenscollecties van Clarins. Het limited edition poeder uit de Clarins Graphic Expression collectie voor de herfst van 2013 bestaat uit 3 frisse tinten en een vleugje goud voor een stralende teint. Lichtbeige verheldert, donker beige egaliseert en de koraalkleur zorgt voor een frisse uitstraling.

Clarins Graphic expression collector face palette swatches


Het poeder heeft een aangename zachte poederige bloemengeur en een fluweelzachte finish. Qua pigmentatie is dit poeder heel fijn, ik gebruik dit poeder als blush maar als je met je poederkwast tussen de roze streepjes doorgaat kan je het poeder ook gerust voor je hele gezicht gebruiken. De beige tinten zorgen voor een mooi egaal huidoppervlak en het koraal zorgt voor een lekkere frisse blos op de wangen. Het goud is jammergenoeg maar een heel dun laagje (eronder zit het koraalroze) van mij had deze blush gerust iets meer shimmer mogen bevatten, ik ben gek op een glansje. Maar als je meer van een subtiele matte finish bent dan zit je met dit poeder ook helemaal goed.

Eenmaal gemengd vormen de kleuren samen een mooie naturelkleurige tint die mooi bij zowel warme als koele tinten staat, een heel erg draagbare en mooie kleur.

Clarins Graphic expression collector face palette fall 2013 


Dit Limited edition poeder zit in de kenmerkende gouden Clarins compactpoeder verpakking en heeft een mooi formaat spiegel. Dit mooie poeder is nu verkrijgbaar bij je Clarins verkooppunt. Nog een kleine waarschuwing, als je eenmaal een Clarins poeder hebt aangeschaft volgen er binnen de kortste keren meer...ik weet er alles van...misschien kunnen we een clubje oprichten?
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)