Pagina's

donderdag 28 mei 2020

IMG_2016

Of een reisje naar Milaan er op korte termijn in zit betwijfel ik maar de nieuwe spring/summer collectie van Collistar neemt je toch een beetje mee naar de modieuze Italiaanse stad. De look Milano by day is eenvoudig maar geraffineerd en bestaat uit een aantal praktische producten. Een romige BB cream zorgt voor een frisse maar egale basis, een subtiele blush voor een flawless accent op de wangen, een subtiele blauwe of groene tint accentueert de ogen en voor de lippen zijn er 3 mooie tinten gloss.

De BB cream is een complete verzorging voor je gezicht die ook nog eens zorgt voor een mooie egale basis. Dit tijdbesparende product hydrateert, ontgift, voedt en beschermt de huid dankzij een SPF20. Deze BB cream zorgt voor een mooie "nude look" door speciale poeders die het licht reflecteren en verspreiden en hierdoor de huid egaliseren. Deze Magica BB+ Detox is enorm zuinig in gebruik, een kleine hoeveelheid is voldoende een stralende huid, zelfs op de hele vroege ochtend.


De Silk effect maxi blushers in de tinten 3 Terracotta en 8 Henne zorgen voor een mooie warme gloed op de wangen. Het poeder verheldert het gezicht door de pigmenten en lichtreflecterende deeltjes terwijl vitamine E en hyaluronzuur de huid verzorgen. Deze tinten doen het prima als blusher en highlighter. In het doosje zit ook een penseel maar ik breng blush liever aan met een penseel met lang handvat omdat ik de blush dan luchtiger aanbreng en bij blushers met een pigmentatie als deze is dat in mijn geval echt nodig anders eindig ik als Pipo de clown. Ikzelf ben al jaren fan van de Silk effect maxi blush in de tint 19 corallo vanwege de textuur, de mooie glans en de koraaltint waar ik altijd direct van opfris.


Voor de mond zijn er er zijn drie tinten en het product dat Collistar daarvoor heeft uitgekozen is een oude bekende, namelijk de Twist® Ultra Shiny gloss, een romige glanzende gloss in stickvorm. Deze gloss voelt als een romige lipstick maar glanst als een gloss. The best of both worlds zal ik maar zeggen en dankzij de vormgeving van de stift brengt deze gloss ook nog eens heel makkelijk en precies aan. Er zijn drie mooie kleuren verkrijgbaar, 211 Toffee is een mooie beige nude, 212 Marshmallow is een snoeperig roze en 213 Peach een lichte peachy koraaltint.


De ogen worden voorzien van een flinke laag zwarte mascara en een subtiel vleugje kleur. De Eye shadow stick long-lasting wear is praktisch in gebruik en zorgt voor een intense maar goed te blenden kleur op de ogen. De punt blijft scherp door de ingebouwde slijper dus dit product leent zich ook prima voor een snelle transformatie on the go. Ik viel direct voor de zachtgroene tint 7 Giada want groene oogschaduw zorgt ervoor dat mijn blauw/grijze ogen feller blauw lijken. Er zijn ook twee blauwe tinten, het felblauwe 8 Sky Blue en diepblauw 9 Navy.

Het potlood brengt heel fijn aan en met de vingertoppen of penseel kan je de tint heel mooi over de oogleden blenden. Door de cremetextuur leent deze oogschaduw zich ook heel goed als basis voor een andere lichte tint oogschaduw die dankzij het oogschaduwpotlood beter op zijn plek blijft zitten.


De look die ik het meeste maak met de producten uit de Collistar Milano by Day collectie bestaat uit een vleugje Silk effect maxi blusher 3 Terracotta, de Twist Ultra shiny gloss in 211 Mou/Toffee en het Long lasting oogschaduwpotlood in het frisgroene nummer 7 jade/giada. Als ik zin heb in de peachy koraalkleurige gloss of de snoepjesroze tint dan laat ik het oogschaduwpotlood weg en gebruik ik enkel zwarte mascara zodat de focus echt op de lippen ligt.

Deze toffe producten en het volledige assortiment van Collistar is verkrijgbaar bij drogist, parfumerie en via de officiële Collistar webshop. Als je je voor de nieuwsbrief van de webshop aanmeldt krijg je als eerste het laatste nieuws én 10 euro korting op je eerste bestelling. Mooi meegenomen toch?

collisring