Pagina's

donderdag 27 juni 2019

Collistar Glitter professional eye pencil review


Glitters blijven voor mij maar moeilijk te weerstaan dus de professional eye pencils uit de Portofino look van Collistar waren een serieuze verleiding. Soms moet je daar maar aan toegeven nietwaar? 

Ik ben niet meer zo van de oogschaduw (teveel gedoe) maar ik gebruik wel graag een oogpotlood dat ik vervolgens een beetje vervaag. Beetje valsspelen eigenlijk maar ik wrijf nu in het hooikoortsseizoen zo vaak in mijn ogen dat een look waar heel veel tijd in zit gewoon zonde is van het werk. 


Er zijn twee mooie tinten, nummer 23 is een sprekende turqouise tint en 24 een mooie diepblauwe tint. Wat zo fijn is aan Collistar is dat je krijgt wat je ziet qua kleur, Collistar is heel goed op het gebied van sprekende tinten. Hieronder zie je de twee glitter eye pencils in het warme zonlicht aan het eind van de middag als het licht al wat warmer is. 



Toen ik de potloden fotografeerde op het oog was het nog heel vroeg in de ochtend, wel daglicht dus maar nog niet zo warm als midden op de dag. Ik begon met nummer 23, ik heb voor deze foto's enkel mijn wenkbrauw aangezet, een beetje highlighter onder de wenkbrauw aangebracht en bruine mascara opgedaan. 

Op de eerste foto zie je het lijntje in full color en voor de tweede foto heb ik het ogpotlood met het sponsje aan het uitende van het potlood vervaagt. Zoals je ziet is het glittertje subtiel aanwezig. 



Hieronder heb ik ook de diepblauwe 24 aan het geheel toegevoegd. Ik bracht de donkerblauwe tint aan op de buitenste ooghoek tot halverwege het ooglid en ben het toen met het sponsje gaan blenden zodat de twee tinten mooi in elkaar overlopen. Nog geen minuutje werk en toch ziet het er opgemaakt uit. Ik vind dit een mooie combinatie voor mooie zonnige dagen en warme zomeravonden. 

Voordeel van deze potlood-look is dat hij ook erg goed blijft zitten en je hebt geen last van oogschaduwdeeltjes die overal terechtkomen. 


Door de glitters moet je natuurlijk wel een beetje uitkijken want je wil ze niet in je oog hebben. Collistar raad dan ook af om deze potloden op de waterlijn aan te brengen. Aangezien ik nogal vaak aan mijn ogen zit vermijd ik sowieso de hele onderkant van het oog met de glittertjes. Al met al twee fijne potloden die ik deze zomer vaak ga gebruiken vermoed ik. Deze tinten doen het mooi bij een simpele look, beetje bronzer en highlighter, mooie glans op de lippen en deze sprekende tinten op de ogen, meer is er niet nodig voor een spectaculaire summer look. 

Collistar shop je bij de parfumerie en luxe drogisterij. Er is ook een officiƫle webshop waar je Collistar kan shoppen.